Крупа Манна 900 г

Left_Mannaya
Манна крупа - це подрібнені зерна добірної пшениці. Манка містить мінімальну кількість жирів і клітковини, тому вона є єдиною крупою, яка засвоюється в нижньому відділі кишечнику і є швидко засвоюваною.

Манна крупа, як і практично всі крупи (крім рису, кукурудзи, гречки), містить велику кількість клейковини (глютену). Крім глютену, манка містять велику кількість фітину, який допомагає уникнути надлишку мінеральних речовин в кров'яних тільцях, зв'язках та інших частинах тіла, а також може попереджати рак товстої кишки, знижуючи окислювальний стрес в кишковому тракті.



Переваги


ok_2020Виготовлена із суміші твердих і м'яких сортів
Манна крупа ТМ «Жменька» виготовляється саме із суміші твердих і м'яких сортів пшениці, завдяки чому манна каша має характерні дрібні крупиночки і в'язку бархатисту основу.

 ok_2020Використовується пшениця вищих сортів з мінімальною зольністю
Манна крупа, виготовлена із зерна пшениці найвищого 1-го класу, ретельно просівається і дробиться, тому в ній відсутні вкраплення нерозмолотого лушпиння пшениці (зольність менше 0,5 г на 100 г манки), тому крупинки манки мають напівпрозорий молочний колір, а манна каша апетитно виглядає і має однорідну структуру.

maximum-benefitВ манній крупі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Бережна технологія виробництва манної крупи і відбірні зерна пшениці для її виготовлення, дозволяють зберегти максимум корисних речовин:
  • 21% білка
  • 26% вітаміну Е
  • 11% фосфору
non-GMO-50-na-50Без ГМО
 Пшениця для виробництва манної крупи ТМ "Жменька" вирощена без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва манної крупи ТМ «Жменька»

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві система управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Користь

В манній каші ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність  на 100 г манної крупи:
Показник


на
100 г

% від GDA*


Калорійність 328 ккал 16,4 %
(Енергетична цінність)
(1372 кДж)
16,4 %

Білки 10,3 г 20,4 %
Жири 1,0 г 1,4 %
Вуглеводи 67,7 г 25,1 %
Клітковина 0,2 г 0,8 %

Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в манній крупі:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,14 мг 10,0 %
В6 0,17 мг 8,5 %
В9 23,0 мкг 11,5 %
Е 2,55 мг 25,5 %
Кальцій 20,0 мг 2,5 %
Магній 18,0 мг 6,0 %
Фосфор 8,5 мг 10,6 %
Залізо 1,0 мг 7,1 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Читайте статті про користь манної каші:

needleМанна крупа: користь чи шкода

Що можна приготувати

Манну кашу готувати дуже швидко і просто, тому вона є однією з важливих складових для різних страв:
 
abrikosoviy-pirog_1
Абрикосовий пиріг з манки
Побалуйте себе поєднаннямм ніжного, раозсипчатого пісочного тіста з начинкою із соковитого абрикоса і манки

Як приготувати >>>

 
 

Як приготувати

Щоб приготувати манну кашу ТМ «Жменька» потрібно:

wash4 склянки молока довести до кипіння

salt додати цукор і сіль за смаком

Soakвсипати потроху 0,5 склянки манної крупи, постійно помішуючи

boilварити на слабкому вогні 2-5 хвилин до готовності

Читайте як приготувати манну кашу:

needle Як вгадати, щоб манка була потрібної густини?

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти