Крупа Перлова 900 г

крупа перловая
Перлова крупа - відшліфовані зерна добірного ячменю. Це справжня скарбниця фосфору, який необхідний для роботи головного мозку (в перловій крупі міститься в 2 рази більше фосфору, ніж у морській рибі).

Також перловка багата харчовими волокнами, тому в процесі приготування перлової каші крупа виділяє харчові волокна, які активізують кишкову перистальтику, крім того, при варінні утворюється слиз, який обволікує стінки шлунка і захищає їх від дратівної дії шлункового соку. Тому перлова каша дуже корисна людям з проблемами ШКТ.


Переваги

ok_2020 Застосування спеціальної технології виробництва перловки ТМ "Жменька"
Завдяки спеціальній технології шліфування в перловій крупі ТМ «Жменька» оптимально видалена оболонка, що сприяє прискоренню процесу приготування і збереженню всіх природних особливостей характерних для даного виду крупи (щільність, величина зерна)
ok_2020 Цілі добірні зерна, в яких відсутня смітна домішка

Завдяки ретельному контролю відбору зерна і 3-х етапній доочистці перлова крупа ТМ «Жменька» має цілі добірні зерна і характеризується відсутністю домішок

maximum-benefitВ перловій крупі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин

Бережна технологія виробництва перлової крупи і відбірні зерна ячменю для її виготовлення, дозволяють зберегти максимум корисних речовин:

  • 18% вітаміну В6
  • 40% фосфору
  • 37% вітаміну Е
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Ячмінь для виробництва перловки ТМ "Жменька" вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва перлової крупи ТМ «Жменька»

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Користь

В перловій каші ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г перлової крупи:
Показник


на
100 г

% від GDA*


Калорійність 320 ккал 16,0 %
(Енергетична цінність)
(1339 кДж)
16,0 %

Білки 9,3 г 18,6 %
Жири 1,1 г 1,6 %
Вуглеводи 66,5 г 24,6 %
Клітковина 1,0 г 4,0 %

Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в перловій крупі:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,12 мг 8,6 %
В6 0,36 мг 18,0 %
В9 24,0 мкг 12,0 %
Е 3,70 мг 37,0 %
РР 2,0 мг 11,1 %
Магній 40,0 мг 2,5 %
Фосфор 323,0 мг 6,0 %
Залізо 1,8 мг 12,9 %
Цинк
0,9 мг 6,0 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Читайте статті про користь і властивості перловки:

needleЧим корисна перловка?
needleДієта на перловій крупі

Що можна приготувати

Смачно приготувати перловку дуже легко і просто, головне - мати під рукою надійні рецепти страв з перлової крупи і знати секрети її приготування:
  
Суп с перловой крупойСуп з перловкою
Цей дивовижний суп припаде до смаку не тільки чоловікам, але й жінкам. Ніжна перлова крупа зробить суп джерелом фосфору.

Як приготувати >>>

 

суп из перловой крупыСуп з перлової крупи
Завдяки цьому простому рецепту, ви не тільки урізноманітните свій звичний раціон супом з перловкою, але і отримаєте необхідний набір вітамінів, макро-і мікроелементів.

Як приготувати >>>


 

Як приготувати

Щоб приготувати перловку ТМ «Жменька» потрібно:

washзамочити перлову крупу на 7-10 годин у холодній воді

Soakретельно промити і всипати в киплячу воду з розрахунку 1:3

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 35-40 хвилин до готовності

Читайте як варити перлову кашу:

needle Секрети приготування перлової крупи?

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти