Крупа Перлова Органічна 500 г

органическая перловая крупа Органічна перлова крупа ТМ «Жменька» - це добірні зерна ячменю, що пройшли очистку й шліфовку. Органічний ячмінь вирощений в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст, промислових зон, транспортних магістралей та без використання хімічних і синтетичних засобів.

У процесі виробництва Organic перловки ТМ "Жменька" органічний ячмінь шліфують на спеціальному обладнанні, яке пройшло сертифікацію на відповідність нормам і стандартам органічного виробництва.

Як отримують органічну перлову крупу ТМ «Жменька»?

1_perlovka для отримання перлової крупи відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів на протязі 2-х років для можливості проведення обов'язкової сертифікації землі і вирощування органічного ячменю

2_perlovka для посіву використовують тільки органічно не протравлені зерна ячменю, отримані в результаті органічного виробництва

3_perlovka вирощують органічний ячмінь природними методами (мульчування, компост, сівозміна й т.д.)

4_perlovka для боротьби зі шкідниками органічного ячменю використовують природних ворогів, світло, шум, пастки т.д.

5_perlovka постійно підтримують спеціальний мікроклімат при зберіганні органічної перлової крупи (без фумігації), борються зі складськими шкідниками тільки природними засобами

6_perlovka зберігають органічну перловку ТМ «Жменька» окремо на спеціальних складах і фасують в упаковку, виготовлену у відповідності зі стандартами органічного виробництва

Переваги

Органічна перлова крупа ТМ "Жменька" проходить всі етапи перевірки на відповідність найвищим критеріям якості IFOAM (Інтернаціональна федерація Органічного Сільського господарства), а компанія "Органік стандарт" сертифікує землі, виробництво, технології вирощення органічного зерна ячменю, і саму органічну перловку.


Чим органічна перловка відрізняється від звичайної?

organic-production-pearl-barley Органічне виробництво

regular_production Звичайне виробництво

bio1
За принципом екологічної селекції виведені сорти ячменю (стійкі до шкідників і бур'янів, без ГМО) спеціально для органічного землеробства
manuf1
Зерна можуть оброблятися фунгіцидами та інсектицидами

bio2
Використовуються природні методи поліпшення родючості: компост, гній, сівозміна
manuf2
Використовуються синтетичні мінеральні добрива, регулятори росту

bio3
Використовуються методи: прополки вручну, мульчування (покриття ґрунту шаром органічного матеріалу: сіно, солома і т.д.)
manuf3
У ґрунт вносяться гербіциди, які перешкоджають росту бур'янів

bio4
Для боротьби зі шкідниками використовуються їхні природні вороги, шум, світло, пастки і т.д.
manuf4
Масово використовуються пестициди, інсектициди

Тільки у випадку дотримання всіх норм органічного виробництва в процесі вирощування, виробництва і зберігання на упаковку органічної перлової крупи ТМ "Жменька" наносяться спеціальні знаки, що підтверджують органічне походження продукції.

Користь

Чому саме органічна перлова крупа ТМ «Жменька»?

fashka1_kukuruzaбез генномодифікованих компонентів (без ГМО)

fishka2_kukuruzaбез пестицидів і агрохімікатів

fishka3_kukuruzaбез стимуляторів росту

fishka4_kukuruza без залишків нітратів, важких металів і мінеральних добрив

fishka5_peasмістить більше вітамінів і мінеральних речовин (Сa, Mg, Fe і т.д), ніж звичайна перловка

fishka6_peasвідповідає Європейським Стандартам органічного виробництва і сертифікована компанією "Органік стандарт"

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Зробіть крок назустріч здоровому майбутньому разом з органічною продукцією ТМ «Жменька»!

Що можна приготувати

Страви з перлової крупи дуже цікаві й різноманітні. Для того, щоб смачно приготувати перловку, потрібно озброїтися порадами по її приготуванню і десятком рецептів оригінальних і корисних страв.

soup_pearl_barleyСуп з перловкою
Цей дивовижний суп припаде до смаку не тільки чоловікам, але й жінкам. Ніжна перлова крупа зробить суп джерелом фосфору.

Як приготувати >>>

 

 


Як приготувати

Щоб приготувати перлову кашу з органічної перлової крупи ТМ «Жменька» потрібно:

waterзамочити перлову крупу на 7-10 годин у холодній воді

washретельно промити і всипати в киплячу воду з розрахунку 1:3

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 35-40 хвилин до готовності


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти