Крупа Пшенична 700 г

крупа пшеничная
Пшенична крупа - це роздроблені зерна добірної пшениці. За поживними властивостями пшенична каша може стати прекрасним джерелом енергії, тому користь пшеничної каші для вегетаріанців або прихильників дієтичного харчування просто невимовна!

Пшенична крупа є незамінним джерелом заліза, який бере участь у роботі м'язів, процесах кровотворення і внутрішньоклітинному обміні. Включає такі мінерали, як фосфор, срібло, цинк, цирконій, залізо та інші, а також бета-каротин, вітаміни В1, В2 і РР, білок, рослинні жири і крохмалі, і так далі.

Особливо корисна пшенична крупа в осінньо-зимовий період, так як сприяє зміцненню імунітету. Пшенична каша вирізняється високим вмістом холіну - речовини, що регулює жировий обмін.


Переваги

ok_2020Пшенична крупа розсипчаста після приготування
Кожна крупиночка пшеничної крупи ТМ "Жменька" має рівний зріз граней (скловидність більше 95%), а також в ній відсутня мучка (білий пил, який склеює між собою готові крупинки пшенички), тому в процесі приготування пшенична крупа залишається розсипчастою.
ok_2020Рівномірне проварювання пшеничної крупи
Однаковий розмір крупинок забезпечує швидке і рівномірне проварювання пшеничної крупи.
ok_2020Виготовлена з твердих сортів пшениці
Пшенична крупа ТМ "Жменька", виготовлена з твердих сортів пшениці, має підвищений вміст білка і знижений вміст крохмалю (вуглеводів), в порівнянні з пшеничного крупою з м'яких сортів пшениці. Пшеничну крупу з твердих сортів легко відрізнити - вона має золотистий яскравий натуральний колір.
 ok_2020Смак і аромат відбірної пшениці
Готова пшенична каша, приготована з пшеничної крупи ТМ «Жменька», має натуральний аромат пшениці, завдяки особливим сортам пшениці і дбайливій технології виробництва.
maximum-benefitВ пшеничній крупі ТМ "Жменька" збереженоно максимум корисних речовин
Бережна технологія виробництва пшеничної крупи і відбірні зерна пшениці для її виготовлення, дозволяють зберегти максимум корисних речовин:
  • 21% вітаміну В1
  • 31% заліза
  • 33% фосфору
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Пшениця для виробництва пшеничної крупи ТМ "Жменька" вирощена без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва пшенички ТМ «Жменька»
 

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Користь

В пшеничній каші ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:
Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г пшеничноі крупи:
Показник


на
100 г

% від GDA*


Калорійність 316 ккал 15,8 %
(Енергетична цінність)
(1322 кДж)
15,8 %

Білки 11,5 г 21,4 %
Жири 1,3 г 1,9 %
Вуглеводи 63,1 г 23,4 %
Клітковина 0,7 г 2,8 %

Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в пшеничній крупі:
Показник


на
100 г

% від
РДН **

В1 0,14 мг 21,4 %
В2 0,17 мг 6,3 %
РР 23,0 мкг 7,8 %
Фосфор 261,0 мг 32,6 %
Залізо 4,4 мг 31,4 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Читайте статті про користь пшеничної каші:

needleПшенична каша, в чому її особливості?

Що можна приготувати


Способів приготування пшеничної каші стільки, скільки господинь її готують, оскільки страв з пшеничної крупи величезна безліч.

пшеничная крупа с виноградом, вяленой клювой и орехамиПшенична крупа з виноградом, в'яленою журавлиною і горіхами
Як приготувати пшеничну кашу знають багато хто. А з допомогою цього рецепта ви зможете приготувати вишуканий та оригінальний салат з пшеничної крупи.

Як приготувати >>>


Як приготувати

Щоб приготувати пшеничну кашу ТМ «Жменька» потрібно:

washпшеничну крупу промити водою

Soakзасипати в киплячу воду в розрахунку 1:3. Довести до кипіння

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності

Читайте як приготувати пшеничну кашу:

needleПшенична каша в мультиварці

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти