Крупа Пшенична Органічна 450 г

Pachka_Pshenichnaya Органічна пшенична крупа ТМ «Жменька» - це роздроблені зерна Organic пшениці. Органічна пшениця, вирощена в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст, промислових зон, транспортних магістралей без використання хімічних і синтетичних засобів.

Для виробництва органічної пшеничної крупи використовується еко пшениця твердих сортів, тому пшенична каша виходить не тільки органічною та корисною, але й завжди розсипчастою.

Як отримують органічну пшеничну крупу ТМ «Жменька»?

1_pshenichka для отримання органічної пшеничної крупи відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів на протязі 2-х років для можливості проведення обов'язкової сертифікації землі і вирощування органічної пшениці

2_pshenichka для посіву використовують тільки органічно не протравлені зерна пшениці, отримані в результаті органічного виробництва

3_pshenichka вирощують органічну пшеницю природними методами (мульчування, компост, сівозміна й т.д.)

4_pshenichka для боротьби зі шкідниками органічної продукції, а саме органічної пшениці, використовують природних ворогів, світло, шум, пастки т.д.

5__pshenichka постійно підтримують спеціальний мікроклімат при зберіганні органічної пшениці (без фумігації), борються зі складськими шкідниками тільки природними засобами

6_pshenichka зберігають органічну пшеничку ТМ «Жменька» окремо на спеціальних складах і фасують в упаковку, виготовлену у відповідності зі стандартами органічного виробництва

Переваги

Органічна пшенична крупа ТМ "Жменька" проходить всі етапи перевірки на відповідність найвищим критеріям якості IFOAM (Інтернаціональна федерація Органічного Сільського господарства), а компанія "Органік стандарт" сертифікує землі, виробництво, технології вирощення органічного зерна пшениці, і саму органічну пшеничну крупу.

Чим органічна пшенична крупа відрізняється від звичайної крупи?

organic-production-wheat Органічне виробництво

regular_production Звичайне виробництво

bio1
За принципом екологічної селекції виведені сорти пшениці (стійкі до шкідників і бур'янів, без ГМО) спеціально для органічного землеробства
manuf1
Пшениця може оброблятися фунгіцидами та інсектицидами

bio2
Використовуються природні методи поліпшення родючості: компост, гній, сівозміна
manuf2
Використовуються синтетичні мінеральні добрива, регулятори росту

bio3
Використовуються методи: прополки вручну, мульчування (покриття ґрунту шаром органічного матеріалу: сіно, солома і т.д.)
manuf3
У ґрунт вносяться гербіциди, які перешкоджають росту бур'янів

bio4
Для боротьби зі шкідниками використовуються їхні природні вороги, шум, світло, пастки і т.д.
manuf4
Масово використовуються пестициди, інсектициди

Тільки у випадку дотримання всіх норм органічного виробництва в процесі вирощування, виробництва і зберігання на упаковку органічної пшеничної крупи ТМ "Жменька" наносяться спеціальні знаки, що підтверджують органічне походження продукції.

Користь

Чому саме органічна пшенична крупа ТМ «Жменька»?

fishka1_pshenichkaбез генномодифікованих компонентів (без ГМО)

fishka4_pshenichkaбез пестицидів і агрохімікатів

fishka3_pshenichkaбез стимуляторів росту

fishka4_pshenichka без залишків нітратів, важких металів і мінеральних добрив

fishka5_peasмістить більше вітамінів і мінеральних речовин (Сa, Mg, Fe и т.д), ніж звичайна пшеничка

fishka6_peasвідповідає Європейським Стандартам органічного виробництва і сертифікована компанією "Органік стандарт"

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Зробіть крок назустріч здоровому майбутньому разом з органічною продукцією ТМ «Жменька»!

Що можна приготувати

Пшенична каша дуже смачна і корисна, тому що містить всі складові зерна пшениці: пшеничні висівки, клейковину та зерновий зародок. Тому пшенична органічна каша може стати основою для різноманітних страв.

пшеничная крупа с виноградом, вяленой клюквой и орехамиПшенична крупа з виноградом, в'яленою журавлиною і горіхами
Як приготувати пшеничну кашу знають багато хто. А з допомогою цього рецепта ви зможете приготувати вишуканий та оригінальний салат з пшеничної крупи.

Як приготувати >>>


Як приготувати

Щоб приготувати пшеничну кашу з органічної пшенички ТМ «Жменька» потрібно:

washпшеничну органічну крупу промити водою

waterзасипати в киплячу воду в розрахунку 1:3

saltдовести до кипіння та посолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти