Крупа Пшоно 1000 г

пшено Пшоно виробляється зі злаку під назвою просо. Просо очищають від верхнього лушпиння і ретельно шліфують. При цьому пшоняна каша зберігає величезну кількість корисних речовин, вітамінів, мікро-і макроелементів і є відмінним джерелом цінних амінокислот, які не синтезуються в організмі людини, але беруть активну участь у всіх життєво важливих процесах.

Вміст білка в пшоні досить високий і прирівнюється до вмісту білка у пшениці - близько 11% за вагою.

Пшоно рекомендують людям з надмірною вагою, тому що воно володіє ліпотропною дією. Крім жиру, пшоно виводить токсини і антибіотики з організму.

Переваги


ok_2020М'яка і розсипчаста пшоняна каша

Пшоно на 100% звільнене від квіткових плівок і оболонок, тому кожна крупинка пшона рівномірно проварюється, а каша виходить ніжною і м'якою.

ok_2020Чисті і добірні ядра пшона

3-х етапна доочистка сировини гарантує відсутність смітної домішки в пшоні ТМ «Жменька» (відсутність зіпсованих, битих зерен)

maximum-benefitВ пшоні ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Сучасна технологія виробництва пшона дозволяють зберегти максимум корисних речовин:
  • 30% вітаміну В1
  • 28% магнію
  • 29% фосфору
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Просо для виробництва пшона ТМ "Жменька" вирощено без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва пшоняної крупи ТМ «Жменька»

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Користь

В пшоні ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г пшона:
Показник


на 100 г


% від GDA*


Калорійність 348 ккал 17,4 %
(Енергетична цінність)
(1456 кДж)
17,4 %

Білки 11,5 г 23,0 %
Жири 3,3 г 4,7 %
Вуглеводи 66,5 г 24,6 %
Клітковина 0,7 г 2,8 %

Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в пшоні:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,42 мг 30,0 %
В6 0,52 мг 26,0 %
Е
2,60 мкг 26,0 %
РР
1,55 мг 8,6 %
Кальцій 27,0 мг 3,4 %
Магній 83,0 мг 27,7 %
Фосфор 233,0 мг 29,1 %
Залізо 2,7 мг 19,3 %
Цинк 1,7 мг 11,3 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Читайте статті про користь пшоняної каші:

needle Злак Пшоно - в чому користь?
needle Пшоняна дієта

Що можна приготувати

З пшоном кожен знайомий з дитинства, але не кожен знає, яке розмаїття страв можна приготувати з цієї крупи:


блины пшенныеМлинці пшоняні
Пориньте в російські кулінарні традиції, приготувавши апетитні, пишні і рум'яні пшоняні млинці за старовинним рецептом.

Як приготувати >>>



Як приготувати

Щоб приготувати пшоняну кашу ТМ «Жменька» потрібно:

washодну міру пшона промити водою

waterдодати дві міри води і довести до кипіння

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 20-30 хвилин до готовності

Читайте як приготувати пшоняну кашу:

needleПшоняна каша в духовці ...

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти