Крупа Пшоно Органічне 500 г

пшено органическое Органічне Пшоно ТМ «Жменька» - це насіння проса, звільнені від верхнього лушпиння, що пройшли очистку, шліфування і калібрування. Для виробництва органічного пшона використовують органічне просо, вирощене в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст, промислових зон, транспортних магістралей без використання хімічних і синтетичних засобів.

Користь органічної пшоняної каші пояснюється рекордним вмістом корисних речовин в пшоні.

Як отримують органічну пшоняну крупу ТМ «Жменька»?

1_psheno для отримання органічної пшоняної крупи відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів на протязі 2-х років для можливості проведення обов'язкової сертифікації землі і вирощування органічного проса

2_psheno для посіву використовують тільки органічно не протравлені зерна проса, отримані в результаті органічного виробництва

3_psheno вирощують органічне пшоно природними методами (мульчування, компост, сівозміна й т.д.)

4_psheno для боротьби зі шкідниками органічної продукції, використовують природних ворогів, світло, шум, пастки т.д.

5_psheno постійно підтримують спеціальний мікроклімат при зберіганні органічного пшона (без фумігації), борються зі складськими шкідниками тільки природними засобами

6_psheno зберігають органічне пшоно ТМ «Жменька» окремо на спеціальних складах і фасують в упаковку, виготовлену у відповідності зі стандартами органічного виробництва

Переваги

 Органічна пшоняна крупа ТМ "Жменька" проходить всі етапи перевірки на відповідність найвищим критеріям якості IFOAM (Інтернаціональна федерація Органічного Сільського господарства), а компанія "Органік стандарт" сертифікує землі, виробництво, технології вирощення органічного зерна проса, і саму органічну пшоняну крупу.

Чим органічна пшоняна крупа відрізняється віт звичайної крупи?

organic-production-millet Органічне виробництво

regular_production Звичайне виробництво

bio1
За принципом екологічної селекції виведені сорти проса (стійкі до шкідників і бур'янів, без ГМО) спеціально для органічного землеробства

manuf1
Зерна можуть оброблятися фунгіцидами та інсектицидами

bio2
Використовуються природні методи поліпшення родючості: компост, гній, сівозміна
manuf2
Використовуються синтетичні мінеральні добрива, регулятори росту

bio3
Використовуються методи: прополки вручну, мульчування (покриття ґрунту шаром органічного матеріалу: сіно, солома і т.д.)
manuf3
У ґрунт вносяться гербіциди, які перешкоджають росту бур'янів

bio4
Для боротьби зі шкідниками використовуються їхні природні вороги, шум, світло, пастки і т.д.
manuf4
Масово використовуються пестициди, інсектициди

Тільки у випадку дотримання всіх норм органічного виробництва в процесі вирощування, виробництва і зберігання на упаковку органічної пшоняної крупи ТМ "Жменька" наносяться спеціальні знаки, що підтверджують органічне походження продукції.

Користь

Чому саме органічна крупа пшоно ТМ «Жменька»?

fishka1_pshenoбез генномодифікованих компонентів

fishka2_pshenoбез пестицидів і агрохімікатів

fishka3_pshenoбез стимуляторів росту

fishka4_pshenoбез залишків нітратів, важких металів і мінеральних добрив

fishka5_peasмістить більше вітамінів і мінеральних речовин (Сa, Mg, Fe и т.д), ніж звичайне пшоно

fishka6_peasвідповідає Європейським Стандартам органічного виробництва і сертифікована компанією "Органік стандарт"

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Зробіть крок назустріч здоровому майбутньому разом з органічною продукцією ТМ «Жменька»!


Що можна приготувати

blin2Млинці пшоняні
Пориньте в російські кулінарні традиції, приготувавши апетитні, пишні і рум'яні пшоняні млинці по старовинному рецепту.

Як приготувати >>>

 

Як приготувати

Щоб приготувати пшоняну кашу з органічного пшона ТМ «Жменька» потрібно:

washодну міру пшона промити водою

waterдодати дві міри води і довести до кипіння

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 20-30 хвилин до готовності


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти