Крупа Ячна 700 г

Крупа Ячна 700 г ТМ "Жменька"

Крупа Ячна ТМ "Жменька" виготовлена ​​з цільних зерен ячменю шляхом дроблення. Ячна крупа, в народі просто "ячка", за вмістом клітковини переважає над іншими злаками, тому є кращою крупою для очищення та детоксикації організму.

Ячна каша містить 20% добової норми споживання рослинного білка. Крім того, завдяки рекордному вмісту клітковини ячна каша повільніше засвоюється організмом і сприяє його очищенню, тому дієтологи рекомендують ячку людям з надмірною вагою, а також при захворюванні кишечника.

Переваги

 

ok_2020Оптимальне співвідношення клітковини в крупі

В ячній каші ТМ "Жменька" міститься оптимальна кількість клітковини, яке дозволяє приготувати ніжну кашу без жорстких включень (без великих часток висівок ячменю), але в той же самий час корисну.

ok_2020 Ячна каша  ТМ "Жменька" після приготування завжди залишається розсипчатою

Завдяки однаковому розміру частинок ячменю ячна каша рівномірно проварюється, а каша виходить ніжною та розсипчастою.

ok_2020Відсутність домішок

Використання добірного ячменю для виробництва ячної каші ТМ "Жменька" забезпечує якісну крупу без сміття та домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебирання

maximum-benefitВ ячній крупі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Завдяки добірним зернам ячменю та дбайливій ​​технології їх дроблення в ячці ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин:
  • 27% витамину В6
  • 15% витамину РР
  • 43% фосфора
non-GMO Без ГМО

Ячмінь для виробництва ячної крупи вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

iso-fishka fssc-fishkaБезпечність крупи гарантує впроваджена на виробництві система управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

 

Користь

В ячній кашй ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність та калорійність  на 100 г ячної крупи:
Показник 

на 100 г

% от GDA
Калорійність 324 ккал 16,2 %
(Енергетична цінність)
(1356 кДж)
16,2 %

Білки 10,0 г 20,0 %
Жири 1,3 г 1,9 %
Вуглеводи 66,3 г 24,6 %
Клітковина 1,4 г 5,6 %

Природній вміст вітамінів та мінеральних речовин в ячній крупі:
Показник


на100 г


% от
РДН **

В1 0,27 мг 19,3 %
В6 0,54 мг 27,0 %
В9 32,0 мг 16,0%
РР 2,74 мкг 15,2 %
Кальцій 80,0 мг 10,0 %
Магній 50,0 мг 16,7 %
Фосфор 343,0 мг 42,9 %
Залізо 1,8 мг
12,9 %
Цинк 1,1 мг
7,3 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496 / ЕЕС.

Що можна приготувати

Ячка гарний продукт як для дорослих, так і дітей, оскільки вона добре впливає на травлення і відмінно поєднується з різними продуктами.

Як приготувати

Приготувати ячну кашу ТМ "Жменька" дуже легко, просто та швидко:

Soak одну міру ячної крупи ТМ "Жменька" промити водою

water додати три міри води, довести до кіпіння

wash посолити за смаком

boil варити ячну кашу на маленькому вогні 15-20 хвилин до готовності

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти