Полента 500 г

polenta-700 Полента ТМ «Жменька» - це подрібнені зерна добірної кукурудзи і однойменне блюдо італійської кухні.
Страва особливо популярна в Італії, де поленту традиційно запікають з сиром і маслом до утворення апетитною скоринки і подають під різними соусами.

Завдяки добірної кукурудзі і мінімальної обробці зерен, в поленті ТМ «Жменька» збережена корисна клітковина цільних злаків, вітаміни і мінеральні речовини (E, P, Fe).

Полента - відмінний продукт для здорового харчування. Завдяки ніжною текстурою і нейтрального аромату її можна подавати як:


ok_2020 відмінний гарнір до м'яса
ok_2020 самостійна страва з різноманітними добавками
ok_2020 готувати пудинги, кашу, випічку
ok_2020 використовувати для сніданку або десерту

Переваги

ok_2020Тільки доброякісні зерна кукурудзи
Для виробництва поленти використовують тільки добірні цілі зерна кукурудзи
ok_2020 Ідеальний помел
Для швидкого і рівномірного приготування поленти застосовують "тонкий помел" зерен кукурудзи
ok_2020 Поленту готувати швидко - 3-5 хвилин
Попереднє очищення зерен кукурудзи від плодоніжок і тонкий помел, забезпечують рекордно швидке приготування страв з поленти.

maximum-benefit В поленті ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Завдяки сучасним технологіям виробництва в поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин:

  • 19,3% заліза
  • 23% вітаміну E
  • 16% фосфору


non-GMO-50-na-50Без ГМО
Полента проведена з кукурудзяного зерна без використання генно-модифікованих організмів.

kontrol Контроль якості на всіх етапах виробництва
Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва поленти ТМ «Жменька»

iso-fishka fssc-fishkaБезопасность крупи гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000




Користь

У поленті ТМ «Жменька» збережений природних комплекс корисних речовин:


 Поживна (харчова) цінність та калорійність  на 100 г поленти:
Показник


На 100 г


% от GDA*

Калорійність 337 ккал 16,9 %
(Енергетична цінність)
(1411 кДж)
16,9 %


Білки 8,3 г 46,0 %
Жири 1,2 г 2,3 %
Вуглеводи 71,6 г 18,8 %

Природний вміст вітамінів та мінеральних речовин в поленті:
      Показник                       
на 100 г         
% от РСН **
Вітамін Е 2,70 мг 22,5 %
Фосфор 109,0 мг 15,6 %
Залізо 2,7 мг 19,3 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування у 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496 / ЕЕС.

Що можна приготувати

 З огляду на швидкість і простоту приготування поленти її можна використовувати в якості гарнірів до м'яса, птиці, готувати десерти і закуски, запіканки і пудинги а також використовувати як основу для піци.

  

Як приготувати

Щоб приготувати поленту ТМ «Жменька» треба:

SoakНалити в каструлю з товстим дном воду та довести її до кипіння.

washПоступово всипати поленту ТМ "Жменька" в каструлю, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою, щоб не утворилися комочки.

boilВарити на слабкому вогні до готовності 3-5 хвилин.

Увага!

Якщо полента відділяється від дна і стінок каструлі і утворюється корочка - вона готова.

saltВсипати до поленти натертий сир, масло та спеції.

SoakПоленту викласти в форму слоєм завтовшки до 2,5 см, розрівнять та залишити на 1 годину. Готову поленту нарізати на кусочки довільної форми та розміру.


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти