КУС-КУС Пшеничний 4*100 г

Кус-Кус пшеничный 4*100 г КУС-КУС Пшеничний в пакетиках для варки ТМ «Жменька»  – це добірний КУС-КУС, який пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування:

fishka1_kus-kus КУС-КУС ТМ "Жменька" не потрібно перебирати і промивати

fishka2_kus-kus Легко відміряти необходну кількість КУС-КУСа – 1 пакетик 2 порції

fishka3_kus-kus Не потрібноно відміряти необходну кількість води

fishka4_kus-kus Не потрібноно слідкувати за готовністю КУС-КУСа – він готовий, як тільки займе весь обсяг пакетика

fishka5_kus-kus КУС-КУС не пригорає і не прилипає до стінок каструлі, тому мити посуд завжди легко і просто

fishka6_kus-kus КУС-КУС ТМ "Жменька" завжди виходить розсипчатим і смачним

Переваги

 

ok_2020 КУС-КУС ТМ "Жменька" після приготування завжди залишається розсипчатим

Завдяки вільній циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, КУС-КУС ТМ "Жменька" завжди буде розсипчатим

ok_2020Відсутність домішок

Використання добірної пшениці забезпечує якісну крупу КУС-КУС без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебирання

non-GMO Без ГМО

Пшениця для виробництва КУС-КУСа в пакетиках для варки вирощена без використання генно-модифікованих організмів.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

ok_2020Ключові переваги пакетика для варки

пакетик для варки1 - Спеціальна лінія з отворами - для легкого відкривання пакетика
2 - Надійний та міцний пакетик - можливе варіння в каструлі декількох круп одночасно
3 - Натуральна крупа - використання спеціально відібраних зерен
4 - Зручна петля - для надійного утримання пакетика
5 - Спеціальна термостійка харчова плівка - виконана за європейськими стандартами для безпечного і зручного приготування крупи
6 - Пакетик з мікроперфорованої плівки - вільний доступ гарячої води для кращого проварювання кожного зернятка в пакетику

Користь

В КУС-КУСі ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г КУС-КУСа:
Показник


На 100 г


% від GDA*


Калорійність 357 ккал 17,9 %
(Енергетична цінність)
(1496 кДж)
17,9 %

Білки 10,3 г 20,6 %
Жири 0,4 г 0,6 %
Вуглеводи 78,2 г 29,0 %
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в КУС-КУСі:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

Магній 36,4 мг 12,1 %
Фосфор 80,0 мг 10,0 %
Залізо 1,2 мг 8,4 %
Цинк 0,4 мг 5,7 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Що можна приготувати

Екзотичний КУС-КУС подають з різноманітними інгредієнтами: м'ясом, овочами, соусами, додають до салатів, десертів і перших страв.

 

салат из кус-кусаСалат з КУС-КУСа
Освіжаючий салат з ніжним смаком і незвичайною текстурою з кус-куса дуже популярний в спекотних арабських країнах

Як приготувати >>>

 

 

Як приготувати

Приготувати КУС-КУС в пакетику для варки ТМ "Жменька" дуже легко, просто і швидко:

1

 

Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з КУС-КУСом ТМ "Жменька".

 

2-Kus-kus

 

Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 5 хвилин до готовності.

 

3Витягнути пакетик з готовим пшеничним КУС-КУСом, підчепивши його виделкою за петлю. Дати воді стекти.

 


4Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії.
5-Kus-kusВикласти готовий КУС-КУС на тарілку і приправити за смаком.

Читати також:

needle Особливості приготування і походження КУС-КУСа ?



Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти