КУС-КУС Пшеничний 800 г

КУС-КУС Пшеничный ТМ Жменька 800 гКУС-КУС ТМ "Жменька" - це крупа арабського походження, виготовлена із подрібненої пшениці твердих сортів і кристально-чистої води.
Однакові сонячно-жовті крупинки кус-кусу рівномірно поглинають воду, збільшуючись при цьому в розмірі, зберігають форму і залишаються розсипчастими.

Екзотичний кус-кус відмінно поєднується з різноманітними продуктами: м'ясом, морепродуктами, овочами та фруктами.

Переваги

ok_2020Цілі і розсипчасті крупинки, як чорна ікра

Крупинки КУС-КУСу ТМ "Жменька" за своєю структурою нагадують чорну ікру - крупинки завжди тримають форму, залишаються розсипчастими і оригінально розсипаються в роті.

ok_2020 Дуже швидко готувати (можна НЕ варити!)
КУС-КУС вариться рекордно малу кількість часу - всього 5 хвилин! При бажанні КУС-КУС можна не варити, а просто залити окропом і залишити на 5-10 хвилин для повного поглинання рідини.

maximum-benefitВ КУС-КУСі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Завдяки сучасним технологіям виробництва в КУС-КУСі ТМ «Жменька» збережено максимум кориснихх речовин:
  • 20% білків
  • 8% заліза
  • 12% магнію
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Пшениця твердих сортів для виробництва КУС-КУСа вирощена без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

КУС-КУС ТМ "Жменька" проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Користь

В КУС-КУСі ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г КУС-КУСа:
Показник


На 100 г


% від GDA*


Калорійність 357 ккал 17,9 %
(Енергетична цінність)
(1496 кДж)
17,9 %

Білки 10,3 г 20,6 %
Жири 0,4 г 0,6 %
Вуглеводи 78,2 г 29,0 %
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в КУС-КУСі:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

Магній 36,4 мг 12,1 %
Фосфор 80,0 мг 10,0 %
Залізо 1,2 мг 8,4 %
Цинк 0,4 мг 5,7 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Що можна приготувати

Екзотичний КУС-КУС подають з різноманітними інгредієнтами: м'ясом, овочами, соусами, додають до салатів, десертів і перших страв.

мясной рулет с кус-кусомМ'ясний рулет з кус-кусом
Шукаєте оригінальну страву на Новмй Рік, Різдво чи День Народження? Пошук натхнення в цій незвичайній закусці!

Як приготувати >>>


салат из кус-куса Салат з КУС-КУСа
Освіжаючий салат з ніжним смаком і незвичайною текстурою з кус-куса дуже популярний в спекотних арабських країнах

Як приготувати >>>


Як приготувати

Щоб приготувати КУС-КУС ТМ «Жменька» потрібно:

Soakодну міру води довести до кипіння

washдодати одну міру КУС-КУСа ТМ "Жменька"

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні до повного поглинання води, постійно помішуючи 5 хвилин.

Читати також:

needle Особливості приготування і походження КУС-КУСа ?

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти