Рисова Локшина 400 г

Рисовая лапша 400 гРисова локшина ТМ "Жменька" - один з головних елементів східної кухні. Поєднання кращого рисового борошна і кристально-чистої води дозволяє отримати виключно довгу і напівпрозору рисову локшину ТМ "Жменька".

Вона зберігає в собі всі корисні речовини рису, до того ж не містить глютену.

Рисова локшина ТМ "Жменька" володіє ніжним смаком і ароматом, а в процесі приготування набуває смак і аромат інших складових страви.

Переваги

gluten-freeБез глютену

Fishka-1Рисова локшина - основа азіатської кухні
Fishka-7Дуже довга, білосніжна і напівпрозора

ok_2020Відмінно підходить для приготування популярної страви - смаженої локшини


non-GMO-50-na-50Без ГМО
 В рисовій локшині ТМ "Жменька" відсутні ГМО (генно-модифіковані організми)

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Продукція ТМ "Жменька" проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рисових макаронів гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

 
 

Користь

В рисовій локшині ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рисової локшини:
Показник


На 100 г


% від GDA*


Калорійність 324 ккал 16,2 %
(Енергетична цінність)
(1356 кДж)
16,2 %

Білки 6,3 г 12,6 %
Жири 0,0 г 0,0 %
Вуглеводи 73,0 г 27,04 %

* GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій

Що можна приготувати

Fishka-2Рисову локшину ТМ "Жменька" подають в якості гарніру, смажену локшину, також вона добре підходить для салатів і супів або приготування з різними соусами і добавками

Рисовая лапша с пармезаном и базиликомРисова локшина з пармезаном і базиліком 
Пікантний смак пармезану, солодкувато-пряний аромат базилику і оригінальні в'ялені помідори ідеально доповнюються білосніжною рисовою локшиною. До того ж готувати цей салат дуже просто і швидко!

Як приготувати >>>

суп с рисовой лапшойСуп з рисовою локшиною
Цей суп є традиційною стравою в Південно-Східній Азії й носить назву лакса. Рецептів і варіацій лакси величезна кількість, але один компонент залишається незмінним - рисова локшина.

Як приготувати >>>

 

Як приготувати

Щоб приготувати рисову локшину ТМ «Жменька» потрібно:

pour-waterналити в каструлю води з розрахунку 1 л на 100 г рисової локшини ТМ "Жменька"

cook-pastaварити в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин

drainзлити воду

ready додати масло, підливу або соус за смаком і рисова локшина готова до споживання

 

 

Читати також:

needle Способи приготування рисових макаронів


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти