Рисова Вермішель 350 г

Рисовая вермишель 350 гРисова вермішель ТМ "Жменька" - один з головних елементів східної кухні. Виготовлена з кращого рису, що дозволяє зберегти в ній всі корисні і поживні речовини рисових зерен, крім того, вона не містить глютену.

Це дозволяє використовувати її для приготування як звичайних, так і дієтичних страв.

Надзвичайно тонка, ніжна і прозора, вона має унікальний смак і не менш унікальні властивості.

 

Переваги

gluten-freeБез глютену

Fishka-1Рисова вермішель - основа азіатської кухні
Fishka-7Надзвичайно довга, тонка і прозора

ok_2020Дуже швидко готувати - варити менше 5 хвилин

non-GMO-50-na-50Без ГМО
 В рисовій вермішелі ТМ "Жменька" відсутні ГМО (генно-модифіковані організми)

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Продукція ТМ "Жменька" проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рисових макаронів гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

 
 

Користь

В рисовій вермішелі ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рисової вермішелі:
Показник


На 100 г


% від GDA*


Калорійність 358 ккал 17,9 %
(Енергетична цінність)
(1498 кДж)
17,9 %

Білки 5,4 г 10,8 %
Жири 0,0 г 0,0 %
Вуглеводи 82,0 г 30,4 %

* GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій

Що можна приготувати

Fishka-2Рисова вермішель добре поєднується з різноманітними продуктами, а також її просто і легко готувати: суп, салати, страви азіатської кухні

Фруктовый салат в гнезде из рисовой вермишели Фруктовий салат в гнізді з рисової вермішелі
Делікатний і неповторний фруктовий салат з ніжним ароматом рисової вермішелі

Як приготувати >>>

 

Як приготувати

Щоб приготувати рисову вермішель ТМ «Жменька» потрібно:

pour-waterналити в каструлю води з розрахунку 1 л на 100 г рисової вермішелі ТМ "Жменька"

cook-pastaварити в киплячій підсоленій воді 3-5 хвилин

drainзлити воду

ready додати масло, підливу або соус за смаком і рисова вермішель готова до споживання

 

 

Читати також:

needle Способи приготування рисових макарон


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти