Крупа гречана Ядриця Органічна 500 г

гречневая органическая крупа Органічна гречана крупа ТМ «Жменька» - це крупа, вироблена з гречихи, вирощеної в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст, промислових зон, транспортних магістралей без використання хімічних і синтетичних засобів.

Гречана органічна крупа - це зелена (несмажена) гречка, яка не піддавалася температурній обробці і зберегла весь рослинний білок, незамінні амінокислоти, натуральні вітаміни та мінеральні речовини.

Як отримують органічну гречану крупу ТМ «Жменька»?

1_grechka для отримання органічної гречки відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів на протязі 2-х років для можливості проведення обов'язкової сертифікації землі

2_grechka для посіву використовують тільки органічно не протравлені зерна гречки, отримані в результаті органічного виробництва

3_grechka вирощують органічну гречку природними методами (мульчування, компост, сівозміна й т.д.)

4_grechka для боротьби зі шкідниками органічної гречки використовують природних ворогів: світло, шум, пастки і т.д.

5_grechka постійно підтримують спеціальний мікроклімат при зберіганні органічної гречаної крупи (без фумігації), борються зі складськими шкідниками тільки природними засобами

6_grechka зберігають органічну гречку ТМ «Жменька» окремо на спеціальних складах і фасують в упаковку, виготовлену у відповідності зі стандартами органічного виробництва

Переваги

Органічна гречана крупа ТМ "Жменька" проходить всі етапи перевірки на відповідність найвищим критеріям якості IFOAM (Інтернаціональна федерація Органічного Сільського господарства), а компанія "Органік стандарт" сертифікує землі, виробництво, технології вирощування органічного зерна, і саму органічну гречку.

Чим органічна гречана крупа відрізняється від звичайної крупи?

organic-production-buckweat
Органічне виробництво гречаної крупи

regular_production Звичайне виробництво

bio1
За принципом екологічної селекції виведені сорти гречаної крупи (стійкі до шкідників і бур'янів, без ГМО) спеціально для органічного землеробства
manuf1
Зерна можуть оброблятися фунгіцидами та інсектицидами

bio2
Використовуються природні методи поліпшення родючості: компост, гній, сівозміна
manuf2
Використовуються синтетичні мінеральні добрива, регулятори росту

bio3
Використовуються методи: прополки вручну, мульчування (покриття ґрунту шаром органічного матеріалу: сіно, солома і т.д.)
manuf3
У ґрунт вносяться гербіциди, які перешкоджають росту бур'янів

bio4
Для боротьби зі шкідниками використовуються їхні природні вороги, шум, світло, пастки і т.д.
manuf4
Масово використовуються пестициди, інсектициди

Тільки у випадку дотримання всіх норм органічного виробництва в процесі вирощування, виробництва і зберігання на упаковку органічної гречки ТМ "Жменька" наносяться спеціальні знаки, що підтверджують органічне походження продукції.

Користь

Чому саме органічна гречана крупа ТМ «Жменька»?

fishka1_grechkaбез генномодифікованих компонентів

fishka2_grechkaбез пестицидів і агрохімікатів

fishka3_grechkaбез стимуляторів росту

fishka4_grechkaбез залишків нітратів, важких металів і мінеральних добрив

fishka5_peasмістить більше вітамінів і мінеральних речовин (Сa, Mg, Fe і т.д), ніж звичайна гречана крупа

fishka6_peasвідповідає Європейським Стандартам органічного виробництва, і сертифікована компанією "Органік стандарт"

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Зробіть крок назустріч здоровому майбутньому разом з органічною продукцією ТМ «Жменька»!

Що можна приготувати

Враховуючи популярність і користь гречаної крупи, вона підходить для приготування різноманітних страв:

GrechkaКотлети з гречки з грибами
Дієтичні гречані котлетки привнесуть різноманітність і користь у ваш звичний раціон

Як приготувати >>>

 

Як приготувати

Щоб приготувати гречку з органічної гречаної крупи ТМ «Жменька» потрібно:

washодну міру гречаної крупи промити водою

waterдодати дві міри води і довести до кипіння

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності

Читайте також:



Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти