Крупа Манна Органічна 500 г

manna_organic Органічна манна крупа ТМ «Жменька» - це подрібнені зерна органічної пшениці, вирощеної в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст, промислових зон, транспортних магістралей без використання хімічних і синтетичних засобів.

Манна каша - це перша страва, яку вживає кожна дитина. Тому крупа для цієї каші повинна бути максимально натуральною і екологічно чистою. Яскравим прикладом є манка ТМ "Жменька", вирощена згідно з вимогами органічного землеробства.

Як отримують органічну манку ТМ «Жменька»?

1_semolina для вирощування органічної пшениці відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів на протязі 2-х років для можливості проведення обов'язкової сертифікації землі

2_semolina для посіву використовують тільки органічно не протравлені зерна пшениці, отримані в результаті органічного виробництва

3_semolina вирощують органічну пшеницю природними методами (мульчування, компост, сівозміна й т.д.)

4_semolina для боротьби зі шкідниками органічної продукції, а саме органічної пшениці, використовують природних ворогів, світло, шум, пастки т.д.

5_semolina постійно підтримують спеціальний мікроклімат при зберіганні органічної пшениці та манної крупи (без фумігації), борються зі складськими шкідниками тільки природними засобами

6_semolina зберігають органічну манку ТМ «Жменька» окремо на спеціальних складах і фасують в упаковку, виготовлену у відповідності зі стандартами органічного виробництва

Переваги

Органічна манна крупа ТМ "Жменька" проходить всі етапи перевірки на відповідність найвищим критеріям якості IFOAM (Інтернаціональна федерація Органічного Сільського господарства), а компанія "Органік стандарт" сертифікує землі, виробництво, технології вирощення органічного зерна пшениці, і саму органічну манку.

Чим органічна манка відрізняється від звичайної?
organic-production-semolina Органічне виробництво

regular_production Звичайне виробництво

bio1
За принципом екологічної селекції виведені сорти пшениці (стійкі до шкідників і бур'янів, без ГМО) спеціально для органічного землеробства
manuf1
Пшениця (для виробництва манки) може оброблятися фунгіцидами та інсектицидами

bio2
Використовуються природні методи поліпшення родючості: компост, гній, сівозміна
manuf2
Використовуються синтетичні мінеральні добрива, регулятори росту

bio3
Використовуються методи: прополки вручну, мульчування (покриття ґрунту шаром органічного матеріалу: сіно, солома і т.д.)
manuf3
У ґрунт вносяться гербіциди, які перешкоджають росту бур'янів

bio4
Для боротьби зі шкідниками використовуються їхні природні вороги, шум, світло, пастки і т.д.
manuf4
Масово використовуються пестициди, інсектициди

Тільки у випадку дотримання всіх норм органічного виробництва в процесі вирощування, виробництва і зберігання на упаковку органічної манної крупи ТМ "Жменька" наносяться спеціальні знаки, що підтверджують органічне походження продукції.

Користь

Чому саме органічна манка ТМ «Жменька»?

fishka1_semolinaбез генномодифікованих компонентів (без ГМО)

fishka2_semolinaбез пестицидів і агрохімікатів

fishka3_semolinaбез стимуляторів росту

fishka4_semolina без залишків нітратів, важких металів і мінеральних добрив

fishka5_peasмістить більше вітамінів і мінеральних речовин (Сa, Mg, Fe и т.д), ніж звичайна манка

fishka6_peasвідповідає Європейським Стандартам органічного виробництва і сертифікована компанією "Органік стандарт"

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Зробіть крок назустріч здоровому майбутньому разом з органічною продукцією ТМ «Жменька»!

Що можна приготувати

Добра засвоюваність манної крупи, ідеальна консистенція і швидке приготування, дозволяють використовувати манну крупу для приготування різних страв:

abrikosoviy-pirog_1Абрикосовий пиріг з манки
Побалуйте себе поєднанням ніжного, розсипчастого пісочного тіста з начинкою із соковитого абрикоса і манки

Як приготувати >>>

 

Як приготувати

Щоб приготувати органічну манку ТМ «Жменька» потрібно:

wash4 склянки молока довести до кипіння

salt додати цукор і сіль за смаком

waterвсипати потроху 0,5 склянки манної крупи, постійно помішуючи

boilварити на слабкому вогні 2-5 хвилин до готовності


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти