Крупа Ячна Органічна 400 г

yachna Органічна ячна крупа ТМ «Жменька» - це подрібнені зерна добірного ячменю. Для виробництва органічної ячної крупи використовується тільки органічний ячмінь, вирощений в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст, промислових зон, транспортних магістралей без використання хімічних і синтетичних засобів.

Як отримують органічну ячну крупу ТМ «Жменька»?

1_yachka для отримання органічної ячної крупи відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів на протязі 2-х років для можливості проведення обов'язкової сертифікації землі і вирощування органічного ячменю

2_yachka для посіву використовують тільки органічно не протравлені зерна ячменю, отримані в результаті органічного виробництва

3_yachka вирощують органічний ячмінь природними методами (мульчування, компост, сівозміна й т.д.)

4_yachka для боротьби зі шкідниками органічного ячменю використовують природних ворогів, світло, шум, пастки т.д.

5_yachka постійно підтримують спеціальний мікроклімат при зберіганні органічного ячменю (без фумігації), борються зі складськими шкідниками тільки природними засобами

6_yachka зберігають органічну ячку ТМ «Жменька» окремо на спеціальних складах і фасують в упаковку, виготовлену у відповідності зі стандартами органічного виробництва

Переваги

Органічна ячна крупа ТМ "Жменька" проходить всі етапи перевірки на відповідність найвищим критеріям якості IFOAM (Інтернаціональна федерація Органічного Сільського господарства), а компанія "Органік стандарт" сертифікує землі, виробництво, технології вирощення органічного зерна ячменю, і саму органічну ячну крупу.

Чим органічна ячна крупа відрізняється від звичайної крупи?

organic-production-barley Органічне виробництво

regular_production Звичайне виробництво

bio1
За принципом екологічної селекції виведені сорти ячменю (стійкі до шкідників і бур'янів, без ГМО) спеціально для органічного землеробства
manuf1
Зерна можуть оброблятися фунгіцидами та інсектицидами

bio2
Використовуються природні методи поліпшення родючості: компост, гній, сівозміна
manuf2
Використовуються синтетичні мінеральні добрива, регулятори росту

bio3
Використовуються методи: прополки вручну, мульчування (покриття ґрунту шаром органічного матеріалу: сіно, солома і т.д.)
manuf3
У ґрунт вносяться гербіциди, які перешкоджають росту бур'янів

bio4
Для боротьби зі шкідниками використовуються їхні природні вороги, шум, світло, пастки і т.д.
manuf4
Масово використовуються пестициди, інсектициди

Тільки у випадку дотримання всіх норм органічного виробництва в процесі вирощування, виробництва і зберігання на упаковку органічної ячної крупи ТМ "Жменька" наносяться спеціальні знаки, що підтверджують органічне походження продукції.

Користь

Чому саме органічна ячка ТМ «Жменька»?

fishka1_yachkaбез генномодифікованих компонентів

fishka2_yachkaбез пестицидів і агрохімікатів

fishka3_yachkaбез стимуляторів росту

fishka4_yachka без залишків нітратів, важких металів і мінеральних добрив

fishka5_peasмістить більше вітамінів і мінеральних речовин (Сa, Mg, Fe и т.д), ніж звичайна ячка

fishka6_peasвідповідає Європейським Стандартам органічного виробництва і сертифікована компанією "Органік стандарт"

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Зробіть крок назустріч здоровому майбутньому разом з органічною продукцією ТМ «Жменька»!

Що можна приготувати

Каша з ячної крупи популярна на всіх континентах завдяки її користі і відмінному смаку. Але вона також смакує і в перших стравах, і в гарнірах, і в десертах. Рекомендуємо засвоїти інші рецепти приготування страв з ячної крупи:

ячневая кашаЯчна каша
Завдяки цьому простому, але в той самий час оригінальному рецепту, приготування ячної каші стане легкою задачею. До того ж досить істотна користь ячної каші, вона сприяє активній роботі кишечника і виводженню з організма токсинів і шлаків.

Як приготувати >>>

Як приготувати

Щоб приготувати ячну кашу з органічної ячки ТМ «Жменька» потрібно:

washодну міру крупи промити водою

waterдодати три міри води, довести до кипіння

saltпосолити за смаком

boilварити ячну крупу на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти