Перші страви

Курячий суп з галушками

kleckiЛегкий, смачний і одночасно поживний суп, який обов'язково сподобається всій родині! Легкий рецепт приготування, прості інгредієнти - і неймовірно ароматна апетитна страва вже у Вас в тарілці ...

 

 

Інгредієнти:
Курячий бульйон – 2 л
Курячі стегенця з бульйону – 3 шт.
Яйце куряче – 1 шт.
Борошно жорнове цілозерне Пшеничне Органічне ТМ «Жменька» - 5 ст.л.
Морква – 1 шт.
Томати – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Вершкове масло – 1 ч.л.
Рослинна олія для смаження – 1 ст.л.
Зелень – 1 пучок
Сіль, перець, лавровий листок – за смаком
Organ_Pshen_Left-250
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Бульйон ставимо на повільний вогонь; від курячих стегенець відокремлюємо м'ясо. Моркву чистимо і ріжемо кружальцями, додаємо її в бульйон.

2. Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками. Томати ріжемо скибочками. На розігрітій сковороді прожарюємо цибулю, потім додаємо томати. Коли вони будуть майже готові, додаємо в сковороду вершкове масло, накриваємо кришкою і вимикаємо вогонь. Залишаємо вміст сковороди томитися.

3. Змішуємо яйце з щіпкою солі, додаємо жорнове цілозерне борошно ТМ «Жменька» і замішуємо тісто для галушок.

4. У бульйон висипаємо вміст сковороди, гарненько помішуємо і доводимо до кипіння. Як тільки суп закипить, робимо маленький вогонь і додаємо галушки: набираємо половину столової ложки тіста і потихеньку занурюємо його в суп. Викладаємо таким чином все тісто і знову доводимо суп до кипіння.

5. Як тільки суп закипить, додаємо в нього перець і лавровий лист. Гарненько суп перемішуємо і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися під кришкою ще кілька хвилин.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти