Перші страви

Курячий суп з рисовою вермішеллю

Как приготовить куриный суп с рисовой вермишельюОригінальна й екзотична рисова вермішель є прекрасним доповненням до супу. Вона володіє нейтральним смаком і з легкістю вбирає смак інших продуктів і приправ.

 

 

 


Інгредієнти:
Куряча грудка - 200 г
Рисова вермішель ТМ "Жменька" - 40 г
Вода - 1 літр
Цибуля порей - 100 г (можна замінити ріпчастою цибулею)
Солодкий перець - 100 г
1 маленька морквинка - 50 г
Свіжий імбир - 4 см
Часник - 3 зубчики
2 ст.л рослинної олії
1/2 ч кунжутної чи оливкової олії
Сіль, перець за смаком
Рисовая вермшель learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Курячу грудку нарізаємо невеликими кубиками.

2. Цибулю порей й очищений перець і моркву нарізаємо, часник пропускаємо крізь прес, імбир очищаємо і перетираємо на дрібній тертушці.

3. Обсмажуємо овочі на рослинній олії. Наливаємо в каструлю воду, даємо закипіти, додаємо курячі грудки, знімаємо піну і варимо до готовності.

4. Додаємо рисову вермішель ТМ "Жменька", готуємо 2 хвилини, після чого додаємо піджарку з овочів і рослинної олії, солимо і перчимо до смаку і готуємо ще 1-2 хвилини або більше якщо вам подобаються м'які овочі. Подаємо до супу соєвий соус.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти