Перші страви

Легкий літній рисовий суп

lightsoupУ спекотний літній день температура на вулиці відбиває будь-яке бажання ситно поїсти, проте організму потрібно поповнювати свої сили протягом усього дня. Вихід простий: апетитний і прозорий рисовий супчик на легкому курячому бульйоні викличе апетит навіть у найспекотніші дні, і подарує вашому організму нові сили!

 

Інгредієнти:
Готовий курячий бульйон – 2 л
Невелика морквина – 2 шт.
Цибулина – 1 шт.
Рис Супер Басматі ТМ "Жменька" – 0,5 склянки
Рублена свіжа зелень (петрушка, кріп, базилік) за смаком
Сіль і спеції за смаком
Left_Basmaty-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Морквину тремо на тертці. Цибулину очищаємо від верхнього лушпиння, нижній шар залишаємо (це додасть золотистий відтінок супу).

2. Доводимо готовий бульйон до кипіння і додаємо в нього терту моркву і цілу цибулину. Коли закипить, робимо маленький вогонь і варимо 15 хвилин.

3. Виймаємо із супу цибулину, відкладаємо її (вона більше не знадобиться) і курку, яку викладаємо на тарілку і даємо охолонути. Додаємо рис Супер Басматі ТМ "Жменька" до супу і помішуємо. Залишаємо варитися ще на 15 хвилин. За цей час з остиглої курки знімаємо м'ясо й ріжемо його на маленькі шматочки.

4. Додаємо в бульйон зелень, шматочки курячого м'яса, спеції і солимо за смаком. Помішуємо суп і варимо ще 5 хвилин, після чого вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти