Перші страви

Лимонно-рисовий літній суп

lemon_soupВід літньої спеки дуже часто пропадає апетит, і про те, щоб ситно поїсти, не може бути й мови! Багатьом знайома така ситуація, але ж морити себе голодом не вихід. Найкраще в літню спеку перейти на легке, літнє меню ...

 

 

Інгредієнти:
Курячий бульйон – 1 л
Рис Відбірний ТМ «Жменька» - 2 ст.л.
Лимонний сік – 3 ст.л.
Яйця – 2 шт.
Зелень кропу і петрушки – 1 пучок
Сіль і перець – за смаком
Otbornuj_Left-250
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Бульйон доводимо до кипіння. Рис Відбірний ТМ «Жменька» промиваємо і засипаємо в бульйон. Варимо на повільному вогні до готовності, як зазначено на упаковці.

2. Яйця збиваємо з сіллю, поступово додаючи лимонний сік.

3. Коли рис вже готовий, поступово вводимо яєчну суміш у суп, безперервно помішуючи. Додаємо сіль, перець й частину подрібненої зелені. Доводимо суп до кипіння і відразу ж вимикаємо вогонь. Даємо настоятися 10 хвилин. Перед подачею до столу додаємо в суп решту зелені.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти