Перші страви

Суп-пюре з гороху

суп-пюре из горохаЛегкий і ніжний гороховий суп-пюре із захопливим ароматом бекону

Час приготування –  1 год 45 хв. (+5 год замочування)

 

Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морквина — 1 шт
Бекон (або грудинка) — 300 г
Масло вершкове (за смаком)
Сіль (за смаком)
Горох колотый органический ТМ Жменька 500 г
learn_more_ukr

 
Як приготувати:

1. Горох ТМ «Жменька» заливаємо водою (близько 1,5 л) і замочуємо приблизно на 5 годин. Потім у цій же воді відварюємо горох до готовності - 50-60 хвилин.

2. Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Пасеруємо їх разом на вершковому маслі. Додаємо моркву і цибулю до гороху за 15 хвилин до готовності.

3. Бекон нарізаємо кубиками і обсмажуємо у вершковому маслі.

4. Горох з овочами разом з рідиною ретельно розминаємо товкачиком або блендером до консистенції пюре.

5. Переливаємо назад в каструлю, додаємо обсмажений бекон і доводимо до кипіння.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти