Перші страви

Суп з куркою і диким рисом

суп с курицей и диким рисомЛегкий сир і молочно-борошняна суміш роблять цей корисний суп з дикого рису і курки кремовим і низькокалорійним

Кількість порцій – 8

Інгредієнти:
Нарізана цибуля – 1 склянка
Часник – 2 зубчики (подрібнений)
Нежирний курячий бульйон – 3 склянки
Картопля – 1,5 склаянки (нарізана кубиками)
Молоко знежирене 2% - 3 склянки
Борошно - 1/3 склянки
Нежирний плавлений сир – 300 г
Курячі грудки – 2 шт.
Свіжомелений чорний перець 1/2 ч.л.
Сіль 1/4 ч.л.
Рублена свіжа петрушка – 1/4 склянки
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Відварюємо дикий рис ТМ «Жменька» згідно инструкції на упаковці, без солі.

2. Відварюємо курку до готовності, охолоджуємо й ріжемо на невеликі шматочки. Іншу велику каструлю / жаровню ставимо на середній вогонь. Скроплюємо каструлю водою або додаємо трохи олії. Додаємо цибулю і часник і пасеруємо близько 3 хвилин.

3. Додаємо бульйон і картоплю, доводимо до кипіння на середньому вогні. Накриваємо каструлю кришкою, зменшуємо вогонь і варимо до тих пір, поки картопля не стане м'якою.

4. Змішуємо молоко з борошном, ретельно збиваючи вінчиком, щоб не було грудок. Додаємо суміш молока до картопляної суміші, варимо 5 хвилин, постійно помішуючи, поки трохи не загустіє. Знімаємо з вогню, додаємо сир, помішуємо, поки сир не розплавиться.

5. Додаємо в суп дикий рис, курку, перець і сіль. За бажанням можна прикрасити суп петрушкою.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти