Перші страви

Суп з перловкою

суп с перловкойЦей дивовижний суп припаде до смаку не тільки чоловікам, але й жінкам. Ніжна перлова крупа зробить суп джерелом фосфору.

Час приготування – 1 год 50 хв. (7-10 год замочування)


 
 Інгредієнти:  
Вода - 2 л
Яловичина – 500 г
Перлова крупа ТМ «Жменька» - 0,5 склянки.
Цибуля – 1шт.
Морквина – 1 шт.
Картопля – 4-5 шт.
Стебло селери  - 2-3 шт.
Сіль, перець, лавровий лист за смаком
Рослинна олія для смаження
Крупа Перловая для супа с перловкой
learn_more_ukr
 

 
Як приготувати:

1. Варимо м'ясний бульйон. Коли бульйон закипить, додаємо в нього, попередньо замочену на 7 – 10 годин, перлову крупу ТМ «Жменька». Для того, щоб м'ясо зварилося швидше, можна нарізати його на шматочки.

2. Цибулю дрібно нарізаємо. Моркву натираємо на крупній тертці.

3. Цибулю з морквою пасеруємо на рослинній олії. В цей час дрібно нарізаємо селеру упоперек стебла.

4. Обсмажуємо нарізану селеру із пасерованою морквою та цибулею. Потім тушкуємо до готовності під кришкою 10-15 хвилин. У готовий і киплячий м'ясний бульйон додаємо картоплю, нарізану невеликими кубиками.

5. Як тільки картопля звариться, суп з перловою крупою заправляємо пасерованими овочами. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню. Даємо настоятися пару хвилин і можна подавати до столу.


Смачного!



Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти