Перші страви

Суп з перлової крупи

soup-with-barley1Завдяки цьомуMaster_klass__ukr простому  рецепту , ви зможете не тільки урізноманітнити свій звичний раціон супом з перловкою, але й отримаєте необхідний набір вітамінів, мікро- і макроелементів

 

 

Інгредієнти:
Яловичина (м'якоть) - 300 грамів
Перлова крупа ТМ "Жменька" - 0,5 склянки
Часник -  2-3 зубчики
Селера, пастернак - шматочки по 50 грамів
Морквина - 1 шт.
Картоплина - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Томатна паста - 1 ст.л.
Солоні (квашені) огірки - 2-3 шт.
Вершкове масло - 1 ст.л.
Спеції
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Перлову крупу ТМ "Жменька" промиваємо під проточною холодною водою і замочуємо на ніч у холодній воді.

мясо для супа с перловкой2. Яловичину нарізати на невеликі шматочки. У каструлі доводимо до кипіння 1 літр води. Закидаємо в киплячу воду шматочки м'яса. Обов'язково знімаємо піну з бульйону. Варимо м'ясо на дуже маленькому вогні. Додаємо в бульйон 1-2 лаврових листки і трохи солі і перцю.

 


сельдерея пастернак для супа с перловкой3. Через півгодини додаємо в бульйон корінь селери і пастернаку, нарізані некрупною соломкою. Зубчики часнику очищаємо і трохи розплющуємо рукояткою ножа. Нарізаємо кубиками морквину і картоплю.

4. Додати всі овочі в каструлю, де вариться м'ясо. Варити на слабкому вогні ще 20 хвилин.

5. Лаврові листи видаляємо з супу. З перлової крупи зливаємо воду і додаємо крупу в суп. Ретельно все перемішуємо і варимо на слабкому вогні не менше години. За цей час всі овочі зваряться, а крупа стане м'якою і трохи розвариться.

томатная паста для супа с перловкой6.  В цей час дрібно нарізану цибулю обсмажуємо до м'якості на сковорідці з вершковим маслом. Як тільки цибуля почне рум'янитися, додаємо 1 ст.л. томатної пасти, розмішуємо. Додаємо 2-3 ст.л. води або бульйону. Тушкуємо під кришкою 10-12 хвилин.

 


огурцы для супа с перловкой7. Солоні огірки натираємо на крупну тертку і додаємо до цибулі з томатом. Тушкуємо ще 15 хвилин.

 

 

 


суп с перловкой8. Перекладаємо вміст сковорідки в каструлю з супом, за смаком солимо і перчимо. Даємо покипіти ще 10 хвилин.

9. Перед подачею на стіл посипаємо дрібно нарізану зелень петрушки.

 

 

Смачного!

За матеріалами: www.djurenko.com

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти