Перші страви

Суп з рисовою локшиною

восточный суп лаксаЦей суп є традиційною стравою в Південно-Східній Азії і носить назву Лакса. Рецептів і варіацій Лакси безліч, але один компонент залишається незмінним - рисова локшина.

Час приготування - 40 хвилин
Кількість порцій - 4

 

Інгредієнти:
Морквина - 2 шт
Жовтий болгарський перець - 2 шт
Куряче філе - 300 г
Рисова локшина ТМ «Жменька» - 200 г
Цибуля - 1 шт
Овочевий відвар - 1,5 л
Рослинна олія - 1 ст.л.
Гострий перець - 1 стручок
Сіль, перець, зелена цибуля за смаком
Рисовая лапша
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Цибулину і моркву очищаємо, нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо на олії.

2. Куряче філе відварюємо, подрібнюємо в кухонному комбайні, кладемо в гарячий овочевий відвар.

3. Нарізаємо болгарський перець скибочками. Подрібнюємо блендером перець, підсмажені цибулю і моркву. Змішуємо овочі з відваром, солимо, перчимо і доводимо до кипіння.

4. Рисову локшину ТМ "Жменька" відварюємо окремо, відповідно до інструкції на упаковці. Кладемо в суп перед подачею. Рисова локшина - здорова альтернатива пшеничним макаронних виробах. Крім цього, вироби з рисового борошна не розварюються і не злипаються.

5. Прикрашаємо страву кільцями гострого перцю.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти