Рисові хлібці

Рисові хлібці ТМ «Жменька» виготовляються з нешліфованого рису з додаванням пшениці та ячменю.
Бережна технологія вибуху зерна дозволяє зберегти в рисових хлібцях корисні складові цільного рису і клітковину цільных злаків. Детальніше >>>

JMENKA_rice_3D_new_skroll

learn_more_ukr

JMENKA_wheat_3D_new_skroll

learn_more_ukr

JMENKA_multi_3D_new_skroll

learn_more_ukr

Виробничий процес хлібців з нешліфованого рису ТМ «Жменька» складається з 9 етапів.


production-of-rice-cakes-stage-11. Цільні зерна рису, пшениці і ячменю просівають, очищають від домішок, в т. ч. і феррімагнітних (магнітних елементів, які випадково потрапили у сировину - частинки болтів, гайок, шматків дроту і т. п.).

 

 

production-of-rice-cakes-stage-22. Кондиціювання зерна. Етап 1. Очищене зерно доводять до вологості 15-16% за допомогою додавання до зерна спеціально підготовленої найчистішої дистильованої води.



production-of-rice-cakes-stage-33. Кондиціювання зерна. Етап 2. Процес зволоження зерна відбувається на протязі 4-6 годин у спеціальних бункерах, які вчиняють обертальні рухи для рівномірного розподілу вологи по всій масі зерна. Перемішування зерна відбувається бережним способом без його пошкодження.
У процесі зволоження кожне зернятко рівномірно поглинає вологу і змінює свої біохімічні властивості - клейковина стає більш пружною, зростає активність ферментів, що дає позитивний ефект при наступних етапах виробництва і позитивно впливає на смакові якості готових рисових хлібців ТМ «Жменька».

production-of-rice-cakes-stage-44. Зволожене зерно поміщають в завантажувальний бункер для подальшої подачі точної кількості зерна в матрицю.

production-whole-grain-2 Тільки цільне зерно рису, пшениці і ячменю!

without-yeast Без дріжджів і продуктів бродіння
Gluten-free Без глютену
without-salt-and-sugar Без солі і цукру
no-preservatives Без консервантів і барвників
without-the-fat-and-starch Без жиру і крохмалю

production-of-rice-cakes-stage-55. Дозовану кількість зерна із завантажувального бункера надходить у матрицю, що має циліндричні форми і розміри, відповідні готовому продукту.

 

 

production-of-rice-cakes-stage-66. У матриці відбувається нагрівання зерна і створення високого тиску, як у повітряних прошарках матриці, так і всередині зерен.

 


production-of-rice-cakes-stage-77. Коли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. В силу різниці тисків, що утворилася всередині зерна і в навколишньому середовищі, повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його.


minimalny-period-of-manufactureВиготовлені за дбайливою технологією «вибуху зерна», період вибуху 1,7 с., що дозволяє зберегти корисну клітковину цільних злаків, вітаміни і мінеральні речовини.


production-of-rice-cakes-stage-88. Зерно після вибуху заповнює весь обсяг циліндричної форми - форми готового хлібця. Після вибуху зерна збільшуються в 4-6 разів, а готовий хлібець набуває характерну м'яку, пухку і хрустку структуру.

 


production-of-rice-cakes-stage-99. Готові хлібці фасуються в щільну герметичну упаковку з «перловою» ламінацією. Ретельна просушка і щільна упаковка забезпечують низьку вологість готового продукту і, як наслідок, це дозволяє зберігати хрустку текстуру і ніжний аромат протягом усього терміну придатності хлібців торгової марки «Жменька».

 

Процес виробництва ще раз переконує, що рисові хлібці ТМ "Жменька" - корисна альтернатива хлібу!

Ознайомитися з асортиментом рисових хлібців ТМ "Жменька" >>>


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти