Виробництво органічної продукції

Виробництво органічної продукції

Виробництво органічної продукції ТМ «Жменька» відбувається згідно принципів «Organic». Адже Органічна продукція – це безпека та якість харчування!

В першу чергу на протязі 2-х років земля, на якій вирощується урожай, не повинна оброблятися хімічними речовинами, пестицидами, гербіцидами. Органічне господарство проходить щорічні інспекції з тестування землі. Тільки після цього воно отримує статус Органік.
 
На землі, яка вже має статус Органік, урожай вирощується без застосування синтетичних речовин, пестицидів і гербіцидів, після чого зібрана сировина має статус Органік.
 
При переробці органічного врожаю заборонено використовувати синтетичні ароматизатори, консерванти, не кажучи вже про генетично модифіковані організми. Виключаються процеси гідронізаціі, дезодорування, рафінування. Переробник також проходить щорічний процес сертифікації на відповідність стандартам Органік.
 
Щорічно сертифіковані органи відстежують за накладними весь шлях поставок Органічних продуктів від закупівель до наступної дистрибуції, виключаючи можливість фальсифікації.

 

Щорічно сертифіковані органи відстежують за накладними весь шлях поставок Органічних продуктів від закупівель до наступної дистрибуції, виключаючи можливість фальсифікації.

 

ТМ «Жменька» – смачна порція здоров’я.