Фаршировані баклажани
ТМ «Жменька» дарує фаршировані баклажаниа всім любителям пісної кухні. Округлі баклажанні човники з прекрасним томатним соусом і корицею…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати фаршировані баклажани
1. Очищаємо цибулю і часник, нарізаємо їх кубиками і обсмажуємо на 2 ст.л. оливкової олії.
2. Половину цибулі та часнику змішуємо з корицею, медом, імбиром, сіллю і перцем.
3. Помідори розрізаємо на невеликі шматочки і відправляємо їх у каструлю. Проварюємо їх протягом 10 хвилин на середньому вогні.
4. Баклажани промиваємо під проточною водою і розрізаємо вздовж на четвертинки. Обмазуємо їх 2 ст.л. оливкової олії, посипаємо перцем і сіллю. Запікаємо їх 20 хвилин у розігрітій до 180 С духовці.
5. Проварені помідори змішуємо із заправкою з луку, часнику, меду, кориці та імбиру. За допомогою блендера перетворюємо на пюре.
6. Баклажани витягаємо з духовки, за допомогою ложки видаляємо м’якоть в миску.
7. До м’якоті додаємо ще трохи солі, перцю, другу половину обсмажених цибулі та часнику, потім весь Кус-кус ТМ «Жменька». Перемішуємо і проварюємо в овочевому бульйоні 5 хвилин до готовності Кус-куса.
8. Човники з баклажана заповнюємо сумішшю з Кус-куса і подаємо до столу з соусом з помідорів.
Смачного!