Другі страви

Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани

ТМ «Жменька» дарує фаршировані баклажаниа всім любителям пісної кухні. Округлі баклажанні човники з прекрасним томатним соусом і корицею… Інгредієнти: Кус-кус Пшеничний [...]

Плов з кус-кусом

Плов з кус-кусом

Розсипчастий плов з кус-кусом, солодкий манго, ароматні родзинки і трохи чилі, приправлені пряним каррі – такий екзотичний східний плов [...]

Плов з куркою і барбарисом

Різотто з куркою

Різотто – це навіть не зовсім страва з рисом, скоріше спосіб приготування самого рису. Адже рідина для приготування різотто [...]

Дорадо на грилі

Дорадо на грилі

Дорадо – морська риба, яка водиться в Середземному морі. Для насця риба ще не стала звичною, тому за порадою [...]

Рис з куркою

Рис з куркою

Грецька кухня має свій традиційний аналог східного плову, як в Іспанії паелья або в Італії різотто. У грецькому варіанті [...]

Як приготувати банош

Як приготувати банош

Банош – це традиційна Західноукраїнська страва, що являє собою дуже смачну кукурудзяну кашу зі шкварками, бринзою або білими грибами [...]