Рецепти

как приготовить маки-суши

Макі-суші

Їстівне мистецтво, шедевр японської кухні, їжа XXI століття – саме так називають корисні і низькокалорійні страви суші. Час приготування – [...]

салат с кус-куса
Рецепты

Салат з кус-куса

Освіжаючий та ніжним за смаком і незвичною текстурою салат з кус-куса дуже популярний в спекотних арабських країнах. Час приготування – [...]

Рецепт поленты

Як приготувати поленту

Відчуйте колорит італійської кухні, приготувавши воістину просту і смачну страву – поленту! Як приготувати поленту читайте далі… Час приготування – [...]

Плов с бараниной
Рецепты

Плов з бараниною

Плов з бараниною – національна узбецька страва припаде до смаку кожному українцю. Кількість порцій – 4 Час приготування – 1 год [...]

Суп из гороха

Суп-пюре з гороху

Легкий і ніжний суп-пюре з гороху із захопливим ароматом бекону. Час приготування –  1 год 45 хв. (+5 год замочування) [...]