Рис Круглозернистий 1000 г

kruglozernisti-Left
Рис круглозернистий ТМ "Жменька" - це найпопулярніший рис в Україні, так як це єдиний сорт рису, який може вирощуватися в Україні, враховуючи кліматичні умови. Це сорт рису має кругле відшліфоване зерно з високим вмістом крохмалю. Тому, після приготування рис круглозернистий дуже добре розварюється і злипається, тому рисова каша виходить м'якою і ніжною.

Рис круглозернистий придатний для приготування каш, супів, запіканок і начинок.

Переваги

ok_2020Зерна круглозернистого рису виходять м'якими і клейкими
Завдяки підвищеному вмісту крохмалю круглозернистий рис виходить клейким, м'яким і ніжним, а приготовлена каша - кремоподібного і бархатистого вигляду.

ok_2020Рис дуже швидко приготувати - 10-15 хвилин

Час приготування круглого рису становить 10-15 хвилин

 maximum-benefitВ круглому рисі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин

Завдяки сучасним технологіям виробництва і бережного шліфування в круглозернистому рисі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин:

  • 19% фосфору
  • 9% вітаміну РР
  • 10% цинку
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Круглий рис ТМ "Жменька" вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Рис ТМ "Жменька" проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рису гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000


Користь

В круглому рисі ТМ "Жменька" збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г круглого рису:
Показник


на
100 г

% від GDA*


Калорійність 330 ккал 16,5 %
(Енергетична цінність)


(1381
кДж)

16,5 %


Білки 7,0 г 14,0 %
Жири 1,0 г 1,4 %
Вуглеводи 71,4 г 26,4 %
Клітковина 0,4 г 1,6 %
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в круглому рисі:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,08 мг 5,7 %
В3 0,40 мг 6,7 %
В6 0,18 мг 9,0 %
В9 19,0 мкг 9,5 %
РР
1,60 мг
8,9 %
Магній 50,0 мг 16,7 %
Фосфор 150,0 мг 18,8 %
Залізо 1,0 мг 7,1 %
Цинк 1,4 мг 9,5 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.


Що можна приготувати

Круглозернистий рис підходить для приготування наступних страв: пудинги, десерти, запіканки, каші, пироги, його використовують для начинок і т.д.

помидоры фаршированные рисом и овощамиПомідори фаршировані рисом і овочами
Закуска з фаршированих помідорів буде чудовим доповненням як святкового, так і повсякденного столу.

Як приготувати >>>

 

Як приготувати

Щоб приготувати круглий рис ТМ «Жменька» потрібно:

Soakрис промити

Soakвсипати в киплячу воду з розрахунку 1:2

saltдовести до кипіння і посолити за смаком

boilварити на слабкому вогні під кришкою 10-15 хвилин

Читайте також: 

needle Скільки калорій в рисі?
needle Як зварити рис? Методи приготування.
needle Як правильно приготувати круглий рис
needle Про користь і властивості рису

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти