Рис Пропарений 1000 г

Рис пропарений - це рис, який пройшов спеціальну обробку парою перед шліфуванням. Завдяки процесу пропарювання практично всі вітаміни і мінеральні речовини переходять з висівковій оболонки в зерно!

Зберігає він і здоров'я, і бюджет: з цього продукту виходить удвічі більше гарніру, ніж з інших сортів рису. І що дуже важливо, рис пропарений завжди залишається розсипчастим і цілим, не втрачаючи цих властивостей навіть після повторного розігріву.

Дивує бурштиновий відтінок? Після приготування пропарений рис стає білосніжним.

 

Переваги

ok_2020Збережено до 80% корисних речовин рису
При обробці парою до 80% вітамінів і мінеральних речовин, що містяться в висівковій оболонці, перейшло в зерно пропареного рису, тобто в порівнянні з іншими шліфованими рисами він є більш корисним.

ok_2020Рис пропарений завжди білий, розсипчастий і цілий

Процес пропарювання впливає на крохмаль в ядрі, тому під час приготування пропарений рис не злипається, завжди залишається розсипчастим і зберігає форму, навіть після повторного розігрівання страви.

Після приготування бурштиновий відтінок пропареного рису зникає, і він стає таким само білосніжним, як і білий шліфований рис.

ok_2020Рис пропарений економічний у використанні

Завдяки особливій обробці парою, пропарений рис ТМ "Жменька" поглинає в процесі приготування значну кількість рідини. В результаті з пропареного рису виходить в два рази більше гарніру, ніж зі звичайного рису, що робить його споживання більш економічним.

maximum-benefitВ пропареному рисі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин

Завдяки сучасним технологіям виробництва, пропарки і бережного шліфування в пропареному рисі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин:

  • 20% вітаміну РР
  • 23% фосфору
  • 12% магнію
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Рис пропарений ТМ "Жменька" вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва
Пропарений рис ТМ "Жменька" проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рису гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000


Користь

В пропареному рисі ТМ "Жменька" збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г пропареного рису:
Показник


на
100 г

% від
GDA*

Калорійність 341 ккал 17,1 %
(Енергетична
цінність)

(1427
кДж)

17,1 %


Білки 7,3 г 14,6 %
Жири 0,2 г 0,3 %
Вуглеводи 75,4 г 27,9 %
Клітковина 1,2 г 4,8 %
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в пропареному рисі:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,35 мг 25,0 %
В3 3,40 мг 1,7 %
РР
3,53 мг
19,6 %
Магній 35,5 мг 11,6 %
Фосфор 181,4 мг 22,7 %
Залізо 0,6 мг 3,4 %
Цинк 1,0 мг 6,8 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Що можна приготувати

Пропарений рис добре підходить для приготування різноманітних страв: гарніри, плов, салати, овочеві суміші і т.д.

плов с бараниной

Плов з бараниною
Національна узбецька страва прийдеться до смаку кожному українцю.

Як приготувати >>>

 

диетический пловДієтичний плов
Справжній король східних страв - золотистій і ароматний Плов! Напротязі століть кожен народ вносив свої зміни в його приготування. Ми ж пропонуємо вам не тільки смачний, але і корисний дієтичний рецепт плову.

Як приготувати >>>



телятина фаршированнаяТелятина фарширована
Смачна і незвична закуска - "Фарширована телятина" чудово підійде до святкового столу або сімейної вечері, а вишуканий смак страви підкреслить незвичний фарш!

Як приготувати >>>

 

харчо по мегрельскиХарчо по-мегрельськи
Харчо — м'ясний суп, зазвичай з яловичини. Це найвідоміший суп грузинської кухні. Харчо - безпрограшний варіант супу до обіду. Він помірно гострий, добре зігріває в холодну погоду, піднімає апетит, і готує вас до доброго м'яса, яке подається після супу.

Як приготувати >>>

Як приготувати

Щоб приготувати пропарений рис ТМ «Жменька» потрібно:

Soakрис промити

Soakвсипати в киплячу воду з розрахунку 1:2

saltдовести до кипіння і посолити за смаком

boilварити на слабкому вогні під кришкою 20-25 хвилин

 
Читайте також:

needle Як зварити пропарений рис?
needle Пропарений рис: виробництво, властивості і користь рису

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти