Рис Арборіо 1000 г

арбориоРис Арборіо - найпопулярніший сорт італійського рису. Широке напівпрозоре зерно Арборіо після приготування набуває кремоподібного вигляду, вбирає смак і аромат інших складових страви. Бархатиста структура та ніжний вершковий смак - це візитна картка рису Арборіо.

Arborio-riceТому цей рис є найпопулярнішим рисом для приготування істинно італійської страви - різотто.

Адже тільки цей сорт рису містить потрібний крохмаль (Амілопектин), який, звільняючись під час приготування різотто, надає страві елегантний і витончений смак.

Переваги

ok_2020Великі білі зерна

Зерна рису Арборіо білосніжного кольору, округлого розміру (всупереч його належності до довгозернистих сортів рису) і значно перевершують по величині зерна інших видів рису.

ok_2020Арборіо надає бархатисту структуру готовим стравам
У процесі варіння зерна рису Арборіо виділяють велику кількість крохмалю - стають бархатистими і ніжними, а рис набуває кремоподібного вершкового вигляду і вбирає смак і аромат інших складових страви.

ok_2020Серце Італії в кожному зернятку рису Арборіо

В процесі приготування рис Арборіо в 2 рази збільшується в розмірі, при цьому зерна стають більшими з чітко вираженою білою серединкою і напівпрозорими краями.

Кажуть, що в кожному зернятку рису Арборіо ТМ "Жменька" можна побачити серце Італії. Правда чи ні - переконайтеся в цьому самі.


maximum-benefitВ рисі Арборіо ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Завдяки сучасним технологіям виробництва і бережної шліфовки в рисі Арборіо ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин:
  • 33% вітаміну В1
  • 17% фосфору
  • 11% магнію
non-GMO-50-na-50Без ГМО
  Рис Арборіо вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Рис Арборіо ТМ "Жменька" проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рису гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Користь

В рисі Арборіо ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рису Арборіо:
Показник


На 100 г


% від GDA*


Калорійність 354 ккал 17,7 %
(Енергетична цінність)
(1481 кДж)
17,7 %

Білки 6,7 г 13,4 %
Жири 1,5 г 2,1 %
Вуглеводи 78,5 г 29,1 %
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в рисі Арборіо:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,46 мг 32,9 %
В9 4,30 мг 2,1 %
РР
1,45 мг
6,1 %
Магній 32,6 мг 10,9 %
Фосфор 132,9 мг 16,6 %
Залізо 0,3 мг 2,2 %
Цинк 1,6 мг 10,7 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Що можна приготувати

Використовуйте для приготування страв італійської кухні, у тому числі різотто, і різних десертів, гарнірів, супів.

кальмары фаршированные овощным ризоттоКальмари фаршировані овочевим різотто
Апетитний фарширований кальмар з оригінальною начинкою з овочевого різотто - справжня знахідка для гурманів

Як приготувати >>>


ризотто с тыквойРізотто з гарбузом
Різотто, виготовлене з гарбуза, дуже популярне на Півночі Італії. Гарбуз, поряд з корисними властивостями і великою кількістю вітамінів і мікроелементів, має здатність чудово поєднуватися з різноманітними продуктами.

  Як приготувати >>>

Як приготувати

Щоб приготувати рис Арборіо ТМ «Жменька» потрібно:

Soakрис всипати в киплячу воду з розрахунку 1:2

 saltдовести до кипіння і посолити за смаком

boilварити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин

Читайте також:

needle Як правильно готувати рис Арборіо ?
needleСекрети італійської кухні: готуємо різотто

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти