Рис Суші 1000 г

Рис Суши 1000 гРис Суші - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші. Це єдиний сорт рису, який відноситься за класифікацією до середньозернистих сортів. Цей рис має особливі властивості: після приготування напівпрозорі зернятка рису завжди зберігають свою форму і добре склеюються.

Calrous-riceРис Суші ТМ "Жменька" володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами.

Рис призначений для страв східної кухні, зокрема - суші та ролів, проте завдяки його властивостям він підходить і для приготування різних рисових каш.


Переваги

ok_2020Рис Суші має властивості червоної ікри
Рис для Суші ТМ "Жменька" після приготування завжди тримає форму - рисинка до рисинки, і дуже добре злипається. Наприклад, якщо покласти відварений рис для Суші в рот, притиснути рисинки у роті, то вони, як ікринки, будуть лопатися, посилюючи смак цього рису.

ok_2020Рис Суші тримає форму ролів і дозволяє їсти його паличками

Зерна рису Суші після приготування завдяки виділенню крохмалю володіють підвищеною клейкістю, яка дозволяє готовим ролам і суші тримати форму, а при вживанні рису для Суші в якості гарніру його зручно брати паличками.

ok_2020Нейтральний смак і легкий аромат
Рис для суші ТМ "Жменька" чудово поєднується з різноманітними продуктами і дозволяє готувати з нього різні страви.

maximum-benefitВ рисі Суші ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Завдяки сучасним технологіям виробництва і бережної шліфовки в рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин:
  • 26% вітаміну В1
  • 11% фосфору
  • 14% цинку
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Рис Суші ТМ "Жменька" вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Рис Суші ТМ "Жменька" проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рису гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000


Користь

В рисі для Суші збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рису Суші:
Показник


На 100 г


% від GDA*


Калорійність 347 ккал 17,4 %
(Енергетична цінність)
(1453 кДж)
17,4 %

Білки 7,2 г 14,4 %
Жири 0,3 г 0,4 %
Вуглеводи 79,0 г 29,3 %
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в рисі Суші:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,36 мг 25,7 %
В9 5,30 мг 2,6 %
РР
1,11 мг
6,2 %
Магній 7,4 мг 2,5 %
Фосфор 84,7 мг 10,6 %
Залізо 0,6 мг 4,0 %
Цинк 2,1 мг 14,0 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Що можна приготувати

Використовуйте рис для Суші ТМ "Жменька" для приготування страв японської кухнї, в тому числі для різних видів суші.

маки-сушиМакі-суші
Їстівне мистецтво, шедевр японської кухні, їжа XXI століття – саме так називають корисні і низькокалорійні страви суші.

Як приготувати >>>

ролл драконРол дракон
Прикрасити новорічний стіл допоможуть східні роли і суші. Слідуйте етапам приготування ролів з нашого майстер-классу і ви здивуєте всіх приголомшливою стравою! 

Як приготувати >>>

 

Як приготувати

Щоб приготувати рис для Суші ТМ «Жменька» потрібно:

Soakодну міру рису для суші промити водою

washдодати дві міри води

saltдовести до кипіння і посолити за смаком

boilварити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин

waterдати настоятися ще 10 хвилин не знімаючи кришки


Читайте також:

needle Як правильно готувати рис для суші?
needle  Чи корисні суші?
needle  Японська дієта



Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти