Салати

Цілозерні макарони з помідорами

цельнозерновые макароны с помидорамиЦілозерні макарони володіють неповторним злаковим смаком і просто ідеально поєднуються зі стиглими томатами і ароматною зеленню. Спробуйте приготувати цей простий рецепт і ви здивуєте своїх близьких справжнім кулінарним шедевром!

Кількість порцій - 1

Інгредієнти:
Цілозерні макарони Пера ТМ "Жменька" - 90 г
Цибуля 35 г
Листя базиліка 20 г
Листя петрушки 20 г
Бальзамічний оцет 5 г
Сіль 0,5 г
Чорний перець 0,5 г
Часник 5 г
Помідори 170 г
Оливкова олія 5 г

katalog-whilrgrain-feathers

Макарони цілозерні Пера ТМ "Жменька"

 learn_more_ukr


Як приготувати:

1.  Помідори і цибулю нарізаємо кубиками, базилік і петрушку подрібнюємо. Змішуємо. Додаємо оцет, сіль, перець і подрібнений часник. Даємо постояти протягом 10 хвилин.

2. Цілозерні пера  ТМ «Жменька» відварюємо, як вказано на упаковці. Завдяки бережному помолу жорнового цілозерного борошна в цілозерних макаронах ТМ «Жменька» збережено максимум вітамінів, мікро-і макроелементів, а також вся клітковина цільного зерна.

3. Змішуємо цілозерні макарони з підготовленою сумішшю. Приправляємо олією. Перед подачею на стіл даємо 10 -15 хвилин настоятися.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти