Салати

Кус-кус по-сицилійськи

couscous-to-SicilyРомантичний острів Італії, достаток південних фруктів, привітні люди і південне море... Сицилійська кухня є віддзеркаленням самої Сицилії, така ж приваблива і незвичайна. Вплив Північної Африки позначився на західній провінції Трапані, де так популярні страви з ніжною крупи - кус-кус.

Інгредієнти
Крупа КУС-КУС ТМ "Жменька" - 1 склянка
Курячі грудки  - 2 шт
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Курячий бульйон - 2 склянки
Апельсиновий сік, оцет і оливкова олія - 1/2 склянки
Терта апельсинова цедра  - 2 ч.л.
Цибуля зелена (перо) - 2 ст.л.
Сіль, перець за смаком
Листя салату для прикраси
Кус-кус 800 г learn_more_ukr

Спосіб приготування:

1. Залити КУС-КУС ТМ "Жменька" гарячим бульйоном, перемішати, накрити кришкою і дати постояти 5 хв. Після приготування однакові сонячно-жовті крупинки кус-куса рівномірно поглинають рідину, збільшуючись при цьому в розмірі, зберігають форму і залишаються розсипчастими.

2. Цибулю ріпчасту і зелену дрібно нарізати. Курячу грудку необхідно приготувати на грилі або ж попередньо відварити або посмажити. Після приготування курячу грудку необхідно нарізати кубиками. В окремій мисці змішати апельсиновий сік, оливкову олію, оцет і апельсинову цедру. Додати до КУС-КУСу нарізану ріпчасту і зелену цибулю, курячу грудку. Подавати салат з КУС-КУСа теплим або холодним, посипавши листям салату і поливши апельсиновим соусом.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти