Салати

Пшенична крупа з виноградом, в'яленою журавлиною і горіхами

Wheat-grits-with-grape-1Як приготувати пшеничну кашу знає багато хто. А з допомогою цього рецепта ви зможете приготувати вишуканий та оригінальний салат з пшеничної крупи.

Час приготування - 25-30 хвилин


Інгредієнти:
Пшенична крупа ТМ "Жменька" - 100 г
Виноград - 100 г
В'ялена журавлина - 50 г
Горіхи пекан - 50 г
Петрушка - 5 гілочок (тільки листочки)
Рослинна олія - 1 ч. л.
Сіль, перець за смаком
learn_more_ukr

Як приготувати:

1.  Журавлину замочуємо в теплій воді на 30 хвилин.

2. Пшеничну крупу ТМ "Жменька"  відварюємо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

3.  Горіхи пекан рубаємо, виноград розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки.

4. Зелень петрушки дрібно нарізаємо.

5.  Теплу пшеничну крупу перемішуємо з іншими інгредієнтами і відразу ж подаємо до столу.

Смачного!

 За матеріалами Livejournal.com   Автор - La Perla


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти