Салати

Рисова локшина з креветками

lapsha_s_krevetkamiЛегкий і неймовірно смачний салат, запозичений у китайської кухні. Його можна готувати з будь-яких інгредієнтів, але один залишається незмінним - рисова локшина ...

 

 

 

Інгредієнти:
Рисова локшина ТМ «Жменька» - 200 г
Червоний болгарський перець – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Креветки варені й очищені – 300 г
Соєвий соус – 1 ст.л.
Кунжутна олія – 3 ст.л.
Лимонний сік – 2 ст.л.
Порошок каррі – 2 ч.л.
Часник – 2 зубчики
Зелень кінзи – 30 г
Чорне насіння кунжуту - для прикраси
Lapsha_-Left-250
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Заливаємо окропом рисову локшину ТМ «Жменька», накриваємо кришкою і даємо їй настоятися не більше 10 хвилин. Рисову локшину відкидаємо на друшляк, а воду не виливаємо (вона ще знадобиться).

2. У перця видаляємо плодоніжку і насінну коробочку, і подрібнюємо. Цибулю нарізаємо тонко, півкільцями. Зелень кінзи обполіскуємо і дрібно рубаємо. Часник очищаємо і подрібнюємо в часникодавці.

3. У сотейнику змішуємо соєвий соус, каррі, трохи більше половини рубленої кінзи, часник, лимонний сік, кунжутну олію і 3 ст.л. води, в якій настоювалась рисова локшина. Ставимо на повільний вогонь і проварюємо не більше 3 хвилин, помішуючи.

4. Рисову локшину крупно ріжемо і викладаємо в салатник. Додаємо відварені креветки, решту зелені кінзи, цибулю і перець. Ретельно перемішуємо і поливаємо зверху сумішшю із сотейника. Свирху салат посипаємо чорним насінням кунжуту.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти