Салати

Рисова локшина з пармезаном і базиліком

Рисовая лапша с пармезаном и базиликомПікантний смак пармезану, солодкувато-пряний аромат базиліка і оригінальні в'ялені помідори ідеально доповнюються білосніжною рисовою локшиною. До того ж готувати цей салат дуже просто і швидко!

Час приготування - 15 хвилин


 

Інгредієнти:
В'ялені помідори - 85 г плюс 2 ст.л. олії з них
Часник - 3 зубчики
Сир Пармезан (або інший твердий сир) - 25 г
Велика жменька листя базиліку
Рисовая лапша
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Наливаємо в каструлю води з розрахунку 1 л на 100 г рисової локшини ТМ "Жменька". Варимо в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Зливаємо воду.

2. Нагріваємо олію і обсмажуємо помідори і часник протягом 3 хв.

3. Перекладаємо локшину, і більшу частину сиру і базиліка в каструлю. Додаємо підсмажені помідори і часник.

4. Перед подачею прикрашаємо салат стружкою з сиру Пармезан і листочками базиліку, що залишився.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти