Салати

Салат грибний

салат грибнойГрибний салат з рисовою вермішеллю ідеально підійде для дієтичного харчування всієї родини, так як рисова вермішель не містить глютену, холестирина і жиру.

Час приготування - 20 хвилин
Кількість порцій - 2 
Інгредієнти:

Рисова вермішель ТМ «Жменька» – 300 г
Печериці (консервовані) – 200 г
Оливки (без кісточок) – 10 шт. 
Помідори – 3 шт.
Перець (болгарський) – 2 шт.
Бринза – 100 г

 
Для соусу
Оливкова олія – 3 ст. ложки
Зелень петрушки – 1 пучок

learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Перець, помідори, зелень промиваємо під проточною водою. В перці видаляємо насіння. Зелень подрібнюємо, перець нарізаємо кубиками, помідори - шматочками.

2. Оливки нарізуємо кружечками, бринзу - кубиками, грибочки - пластинками.

3. Готуємо соус: оливкову олію змішуємо з дрібно нарізаною зеленню.

4. В підсоленій воді відварюємо рисову вермішель ТМ «Жменька».

5. Рисову вермішель змішуємо з подрібненими помідорами, перцем, бринзою і оливками, заправляємо соусом, солимо, перчимо і все перемішуємо. Ніжний аромат рисової вермішелі ТМ «Жменька» підкреслить смак інших складових страви, додавши салату вишуканості.

6. Готовий салат викладаємо в салатницю, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти