Салати

Салат з диким і нешліфованим рисом

салат с дикого и нешлифованного рисаВитончену смакову композицію і дивовижну користь дарує цьому салату екзотична суміш дикого і нешліфованого рису з овочами.

Час приготування - 50 хвилин

    

Інгредієнти:
Жовтий болгарський перець - 1 шт
Червона цибуля - 1/3 шт
Стебла селери - 2 шт
Огірок - 1/2 шт
Помідори черрі - 170-200 г
Кінза - 1/4 склянки

Для соусу:
Оливкова олія - 1 ст.л.
Бальзамічний оцет - 1,5 ст.л.
Морська сіль - 1 ч.л.
Мелений чорний перець -  1/4 ч.л.
Диженська гірчиця - 1/4 ч.л.
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Відварюємо суміш рису дикого з нешліфованим на слабкому вогні впродовж 35-40 хвилин, в пропорції 1:2

2. Дрібно ріжемо червону цибулю, зелень кінзи. Солодкий перець ріжемо квадратами, стебла селери - півкільцями, помідори черрі на чотири частини. Огірок очищаємо від кісточок, розрізаємо на 4 частини і ріжемо скибочками.

3. У маленькій мисці збиваємо разом оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль, перець і гірчицю, відкладаємо вбік.

4. З'єднуємо всі елементи салату: суміш дикого і коричневого рису, жовтий перець, червону цибулю, селеру, огірки, помідори черрі і кинзу. Додаємо соус і ретельно все перемішуємо. Перекладаємо салат на блюдо сервіровки і подаємо до столу.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти