Салати

Салат з диким і пропареним рисом

Салат с диким и пропаренным рисомХочеться здивувати рідних і близьких незвичайною, смачною і дуже корисною стравою? У такому випадку рецепт салату з диким і пропареним рисом, журавлиною, зеленим горошком і волоськими горіхами прийдеться вам до смаку.

Час приготування - 55-60 хвилин


Інгредієнти:
Суміш рису Дикий+Пропарений - 2 склянки
Овочевий бульйон - 4 склянки
Стебла селери, нарізані - 4 шт
Зелена цибуля, нарізана - 4 шт
Заморожений горошок (розморозити) - 1 склянка
Волоські горіхи - 1/2 склянки
Сушена журавлина - 1/2 склянки
Сушений інжир - 1/2 склянки
Сіль і перець
Оливкова олія - 1/4 склянки
Червоний винний оцет - 2 ст.л
Цукор - 1 ч. л.
Темна кунжутна олія -  2 ст.л.
wild-and-parboiled-rice-250
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. У середню каструлю вливаємо овочевий бульйон, додаємо суміш рису дикий з пропареним ТМ "Жменька", доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою. Варимо приблизно 40 - 45 хвилин до готовності рису. Знімаємо готову рисову суміш з вогню і ставимо в прохолодне місце охолонути.

2. Неглибоку сковороду ставимо на середній вогонь. Додаємо волоські горіхи. Готуємо їх, часто помішуючи, щоб вони стали злегка підсмаженими. Видаляємо волоські горіхи зі сковороди і охолоджуємо їх.

3. Збиваємо разом оливкову олію, червоний винний оцет, цукор і кунжут.

4. У великій мисці акуратно змішуємо охолоджену суміш відвареного дикого і пропареного рису, нарізану селеру, зелену цибулю, горох, сушену журавлину, кедрові горіхи, інжир і приправляємо соусом. Додайте сіль і перець за смаком.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти