Салати

Салат з кус-куса

 салат из кус-кусаОсвіжаючий саMaster_klass__ukrлат з ніжним смаком і незвичною текстурою кус-куса дуже популярний в спекотних арабських країнах 

Час приготування - 20 хвилин
Кількість порцій - 6

Інгредієнти:
Помідори - 300 г
Куряче філе - 300 г
Оливкова олія  - 4 ст.л
Рідкий мед - 1 ст.л
Сік 1/2 лимона
Сіль
Кумин - 1/2 ч.л
М'ята - 1/3 пучка
КУС-КУС 4*100 г 
learn_more_ukr

Як приготувати:

салат из кус-куса1. Кус-кус ТМ "Жменька" занурюємо в киплячу воду і варимо 5 хвилин. Пакетик виймаємо, відкриваємо по спеціальній лінії і викладаємо готовий кус-кус на тарілку.

 

 

 

 

куриное филе для салата из кус-куса2. Куряче філе вимиваємо, обсушуємо, нарізаємо кубиками й обсмажуємо до золотистого кольору на 1 ст. ложці оливкової олії.

 

 

 

 

помидорі для салата из кус-куса3. Помідори нарізаємо кубиками. 3-4 гілочки м'яти залишаємо для прикраси, з інших обриваємо листочки і крупно рубаємо.

 

 

 

 

 

соус для салата из кус-куса4. Для соусу збиваємо масло, що залишилося, мед і сік лимона. Салат солимо, заправляємо і посипаємо кумином і прикрашаємо м'ятою.

 

 

 

 

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти