Салати

Салат з перцем і зеленню

salat_pweni4ka1Вживання страв з пшеничної крупи покращує діяльність серцево-судинної системи і мозку, нормалізує травлення і рівень холестерину. Окрім смачних і корисних каш, з пшеничної крупи готують запіканки, супи, пудинги, биточки і салати. Пропонуємо вашій увазі літній легкий салат з перцем і зеленню...


Інгредієнти:
Пшенична крупа ТМ «Жменька» - 1 склянка
Вода – 2 склянки
Цибулина – 1 шт
Часник – 1 зубчик
Жовтий болгарський перець – 0,5 шт
Червоний болгарський перець – 0,5 шт
Петрушка - 1 невеликий пучок
Томатна паста – 1 ст.л.
Лимонний сік – 1 ч.л.
Оливкова олія – 30 г
Сіль, перець – за смаком
Pshenichka_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Пшеничну крупу ТМ "Жменька" промиваємо, заливаємо водою і варимо протягом 20 хвилин. Після приготування даємо їй дійти в заздалегідь розігрітій духовці ще хвилин 30. Цибулю нарізаємо кубиками, подрібнюємо часник і петрушку, перець нарізаємо невеликими кубиками.

2. У пательні розігріваємо трохи оливкової олії. Обсмажуємо в ній цибулю, часник і перець протягом 5 хвилин. Потім додаємо томатну пасту і петрушку. Тушкуємо ще пару хвилин.

3. Викладаємо до овочів готову кашу, додаємо лимонний сік, оливкову олію, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Салат готовий. Його можна подавати як теплим, так і холодним.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти