Салати

Салат з рисової вермішелі зі смаженою куркою

rice_noodles_saladРисова вермішель зі смаженою куркою - дуже популярна страва східної кухні. Її дуже легко приготувати, а насолода від багатих смакових відтінків інгредієнтів Вам забезпечена надовго ...

 

 

Інгредієнти:
Рисова вермішель ТМ «Жменька» - 200 г
Куряче філе – 450 г
Цибуля порей – 200 г
Морква – 3 шт.
Шпинат – 120 г
Соєвий соус – 30 мл
Перець чилі (мелений) – 0,5 г
Часник подрібнений – 1 зубчик
Імбир свіжий подрібнений – 5 г
Рослинна олія для смаження
Сіль – за смаком
Verm)2-250
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Каструлю наповнюємо водою, розмішуємо в ній сіль і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипіла, знімаємо каструлю з вогню, занурюємо в неї рисову вермішель ТМ «Жменька», накриваємо кришкою і даємо настоятися 3 хвилини.

2. Зливаємо воду, струшуємо з рисової вермішелі залишки води і розкладаємо її на рушник, щоб дати підсохнути.

3. Куряче філе ріжемо на маленькі тонкі шматочки. Цибулю-порей розрізаємо вздовж, обполіскуємо водою і нарізаємо діагонально часточками по 1-1,5 см кожна. Моркву нарізаємо кружечками. Шпинат промиваємо і дрібно нарізаємо.

4. У великому сотейнику розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю і моркву протягом 2 хвилин. Додаємо соєвий соус і шпинат, прожарюємо ще 2-3 хвилини. Потім у сотейник додаємо курку, часник, імбир і перець чилі, прожарюємо в киплячій олії 3-4 хвилини.

5. Вимикаємо вогонь, додаємо в сотейник рисову вермішель і гарненько все перемішуємо. Подаємо до столу гарячою або холодною.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти