Салати

Салат з рису з овочами

Rice-salad-with-vegetablesЦей салат з рису з овочами володіє приголомшливим ніжним ароматом і смаком. Його по праву можна віднести до вишуканих страв, гідним прикрашати святковий стіл і ресторани високої кухні. А з нашим докладним рецептом ви без особливих зусиль зможете приготувати його у себе вдома.

 

Інгредієнти

320 г рису Арборіо ТМ «Жменька»
1 середній цукіні
6 середніх помідорів
160 г печериць
100 г цикорію
1 лимон
60 г пармезану шматочками
60 г рукколи
1 біла цибулина
8 гвоздик
500–600 мл овочевого бульйону
100 мл оливкової олії
Сіль, перець за смаком
learn_more_ukr

Спосіб приготування:

1. Очистіть цибулю і застроміть в неї гвоздику, потім обсмажте на оливковій олії в глибокій каструлі, яку можна ставити в духовку.

2. Всипте рис Арборіо ТМ "Жменька" і прогрійте його на середньому вогні. Влийте киплячий бульйон так, щоб він був вище рівня рису на 2-3 см, накрийте каструлю кришкою, помістіть в розігріту до 200°С духовку і готуйте 14 хвилин.

3. Готовий рис рівномірно розподіліть по сталевому листу або керамічному блюду і остудіть.

4. З'єднайте дрібку солі, щіпку перцю, сік лимона і трохи олії.

5. Помістіть в лимонну заправку овочі в такому порядку: нарізані шматочками печериці (тільки капелюшки), нарізану кубиками м'якоть цукіні без насіння, нарізаний тонкими кільцями цикорій, нарізані кубиками бакинські помідори (бажано попередньо зняти з них шкірку і видалити насіння), все перемішайте.

6. Остиглий рис перемішайте з овочевою сумішшю і полийте оливковою олією. Прикрасьте страву тонко нарізним сиром пармезан і листочками рукколи.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти