Салати

Теплий салат з кус-кусом

warm_saladТеплий салат із запеченими овочами і кус-кусом - це чудовий варіант для повноцінного обіду, адже він чудово втамовує голод, насичує організм користю, дарує нам сили і енергію, і найголовніше - після такого обіду у Вас не буде відчуття важкості в животі! Запозичений з ізраїльської кухні, теплий салат з кус-кусом стане одним з Ваших найулюбленіших сімейних страв!

Інгредієнти:
Кус-кус пшеничний ТМ «Жменька» - 2 склянки
Баклажан – 1 шт.
Цукіні – 2 шт.
Болгарський солодкий перець – 2 шт.
Часник – 3 зубчики
Оливкова олія – 100 г
Сіль, чорний мелений перець – за смаком
Подрібнені кедрові горішки – 3 ст.л.
Червона цибулина – 1 шт.
Базилік – 1 пучок
Left_Kus-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Нарізаємо всі овочі і викладаємо їх на деко, покрите папером для запікання. Змішуємо оливкову олію з перцем, подрібненим часником і сіллю. Додаємо масло зі спеціями до овочів і перемішуємо їх так, щоб вони всі були змащені. Додаємо зверху кілька гілочок чебрецю і запікаємо овочі в розігрітій до 200 С духовці 20 хвилин.

Порада! Для того, щоб всі овочі добре прожарилися, їх краще випікати на самому верху духовки в режимі «гриль»

2. Сухий кус-кус заливаємо окропом з розрахунку 1:1 і даємо йому настоятися 5 хвилин.

3. Підсмажуємо на сухій сковороді кедрові горішки до золотистого кольору.

4. Кус-кус розпушуємо виделкою, додаємо до нього цибулю, запечені овочі, підсмажені кедрові горішки і базилік. Перед подачею до столу злегка поливаємо оливковою олією.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти