Салати

Великодній салат з КУС-КУСом

paskhalnu-salat-s-kys-kysomЯк святковий, так і буденний стіл потребує салату! Великодній стіл також не обійдеться без салату. Справжній пасхальний салат можна приготувати з кус-кусом. Такий салат поєднує в собі легкість, ситість і користь. А готувати великодній салат за таким рецептом дуже легко і швидко!



Інгредієнти
Перець болгарський жовтий  - 1 шт.
Петрушка рублена - 2 столові ложки
Кукурудза консервована - 200 г
М'ята - 2 столові ложки
Філе куряче  - 200 г
КУС-КУС Пшеничний ТМ «Жменька» - 200 г
Олія оливкова -  3 столові ложки
Бульйон овочевий  - 600 г
Кабачки  - 2 штуки
Оцет винний - 3 чайні ложки


learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Приготувати пасхальний рецепт буде дуже швидко, оскільки готувати КУС-КУС потрібно всього 5 хвилин. Для цього потрібно закип'ятити бульйон, всипати в нього КУС-КУС, і варити 5 хвилин, помішуючи, на повільному вогні. За цей час КУС-КУС вбере в себе весь бульйон, залишаючись розсипчастим, що необхідно для смачного пасхального салату.

2. У сковороду додати оливкову олію і обсмажити попередньо нарізані овочі.

3. Курку нарізати на шматочки і протушкувати.

4. Зробити заправку для пасхального салату. 1 столову ложку оливкової олії змішати з оцтом, додавши дрібно нарізані листочки м'яти.

5. Готовий КУС-КУС, обсмажені овочі, курку і консервовану кукурудзу перемішати. Викласти в салатницю. Посолити, поперчити і заправити соусом.

Подавати пасхальний салат з кус-кусом в теплому вигляді.

Смачного!

За рецептами автора Наталі Белошицької


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти