Випічка

Абрикосовий пиріг з манки

абрикосовый пирог из манки

Побалуйте себе поєднанням ніжного, розсипчастого пісочного тіста із соковитої абрикоси і манки

Master_klass__ukr
         
Кількість порцій - 12
Час приготування – 1 год. 10 хв.


Інгредієнти:
Для тіста:
Борошно - 300 г
Яйце – 1 шт
Вершкове масло - 150 г
Цукрова пудра - 100 г
Для начинки:
Манка ТМ «Жменька» - 100 г
Абрикос - 10-12 шт
Масло – 100 г
Цукрова пудра - 100 г
Яйця – 2 шт
Мигдальний лікер (або будь-який інший
за смаком) - 2 ст.л.
Ванільний цукор - 1 ст.л.
Крупа манная для абрикосового пирога из манки  
Крупа манна 900 г
learn_more_ukr

Як приготувати: тесто для абрикосовго пирога из манки

1. Для приготування тіста розм'якшене масло збиваємо з цукровою пудрою для отримання консистенції крему. Після цього додаємо 1 яйце і 275 г борошна, решту - 25 г залишаємо на розкочування тіста.

 

  тесто для абрикосового пирога из манки

2. Тісто розмішуємо не дуже довго і потім скачуємо з нього кулю
 

 

 

 

 тесто для абрикосового пирога из манки

3. Розкачуємо тісто на поверхні, добре присипаній борошном, і вкладаємо в форму в діаметрі близько 25 см
 

 

 

 начинка для абрикосового пирога из манки

 4. Готуємо начинку для пирога. Збиваємо масло з цукровою пудрою, не припиняючи збивати, додаємо яйця і лікер.

 

  

 

 

манка для абрикосового пирога из манки5. Всипаємо манку ТМ «Жменька» і добре перемішуємо отриману масу.

 

 

 

 

 абрикосы для абрикосового пирога из манки

6. На попередньо охолоджену основу, викладаємо половинки абрикосів, а потім крем. Запікаємо при t 200°С 40 хвилин.

 

 

  

абрикосовый пирог из манки 7. Охолоджений пиріг можна присипати тростинним цукром

 


 

 

 

 Смачного!

 За матеріалами Livejournal.ru. Автор Чадейка


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти