Випічка

Бісквіт "Ароматний"

Бисквит

Використання жорнового цілозерного борошна ТМ «Жменька» перетворить рецепт будь-яких ласощів в дієтичний.

Master_klass__ukr
Кількість порцій - 4
Час приготування - 55 хвилин

Інгредієнти:
Борошно вищого ґатунку - 1 склянка
Яйця – 4 шт.
Цукор – 0,5 склянки
Вершки – 100 г

Для прикраси:
Вершки (рожеві збиті) – 100 г
Марципанові квіти – 1 шт.
Organ_Pshen_Left-180
Борошно жорнове цілозерне Пшеничне 1000 г
learn_more_ukr

 

Як приготувати:

приготовление Бисквита Ароматного1. Яйця обполіскуємо, розбиваємо. Відокремлюємо білки від жовтків.

 

 

 

Белки бисквит ароматный2. Білки з допомогою віночка збиваємо до густої піни. В окремому посуді також збиваємо жовтки.

 

 

 

Jmenka-3.1 

3. У збиті білки виливаємо збиті жовтки, додаємо цукор. Все акуратно перемішуємо.

 

 

Тесто для бисквита Ароматного

4. До яєць додаємо жорнове цілозерне борошно Пшеничне ТМ «Жменька» і звичайне пшеничне борошно, ретельно все вимішуємо.

 

 

 

Форма для бисквита5. Готове тісто викладаємо у змащену маслом форму і ставимо в розігріту до 180°С духовку. Випікаємо бісквіт 35 хв.

 

 

 

украшение бисквита ароматного6. Вершки збиваємо в міцну піну, повністю обмазуємо бісквіт. Готовий бісквіт за бажанням можна прикрасити вершками рожевого кольору і марципановими квітами.

 

 

 

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти